Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedddddddia....

mam 22 lata a wyglądam na 13, nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość tragedddddddia....

Ciagle jestem traktowana jak dziecko, jestem popychadłem, faceci nie chcą umawiac sie na randki,na uczelni kpią ze mnie :O jestem zdrowa, zadne opoznienie w rozwoju, po prostu taka uroda :O

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
znam taka jak Ty , chodzi ze mna na studia i co prawda nie ma powodzenia za bardzo u facetów ,ale jest lubiana raczej

Gość saska8887jjjmhghh
ja mam 28 a dają mi max 18 i dramatu nie robię, masz powody zeby nie zyc

Gość ytfujyhju
spoko za jakies 5 lat juz bedziesz wyladala na 30 🖐️ :D to nie dziala tak ze w wieku 30 bedzie nagle wygladac na 20

Gość gjkgjkl
ja mam 25 i tez mi nie dają 18 ale jakoś nie mam z tym problemu tylko własnie sie cieszę że jak będe starsza to i tak będę młodo wyglądać. lepsze to niż wyglądać starzej

Gość jdjdatpagtp
niedlugo bedziesz wyglądac na swoj wiek, poczej do 30stki

Gość Benjaminkaaa
Spoko mialam tak samo, a teraz mam 31 wygladam mlodziej od prawie wszystkich 20 latkow :D Bez dowodu nie kupie piwa, nie wejde do klubu, jak mowie ile mam lat to kazdemu szczena opada a lekarze sie zastanawiaja jak to mozliwe :D Ciesz sie a nie marudz! Choc wiem ze te sytuacje moga meczyc, jak slysze ze mam starego faceta i sobie sponsora znalazlam to sie denerwuje lub inne typu- czemu masz takiego starszego chlopaka etc :D Moj facet wyglada na swoj wiek a ja nie.

Gość ja mam 23 a w sklepie jesli
kupuje alkohol zawsze ale to zawsze dowód wołają :D

no ja mam 20 a wygladam na 15 i co? walsnie dobrze, bo dluzej bedziesz mloda ;) oo i nie bd zmarszczek ;))

Gość guma balonuuuffa
Dlaczego w kazdym topiku o mlodym wygladzie chwalicie sie ze wygladacie mlodziej ??!! Na ulicach tego nie widac ! Kobiety to mitomanki zwlaszcza polki, wyzej sra niz dupe ma

Gość popierdoIony stawonóg
powinans sie cieszyc ze tak mlodo wygaldasz. to jest ogromny atut. problem lezy tylko i wylacznie w twojej psychice

ciesz się to jest plus a nie wiem dlaczego rozpaczasz uspokoj sie i wez sie w garsc ;)