Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergrt

prawiczki, czemu nie pojedziecie na weekend na wiejska dyskoteke ?

Polecane posty

Gość ergrt

ladny ciuch, spoko perfum, wlosy fajnie ustaione, usiasc przy barze i patrzec lubieznie na dziewczyny z perwnoscia niektore z nich odwzajemna usmiech, wy je zagadacie "Czesc", "Czesc" "jak masz na imie?" itp, za chiwle "a masz chlopaka? bo wiesz, podobasz mi sie?" gadka prosta jak budowa cepa, sprobujecie z piecioma, z jedna przynajmniej wyjdzie i sie blizej poznacie nawet jak wam nie da dupy w kiblu tego wieczora, to wymienicie sie telefonem i spotkacie sie znowu za pare dni

Gość daj adres to bezplatnie
cie zgwalce i bedziesz mial problem z glowy.

Gość Graham chlebek
po co łapać hiva i mieć lipę do końca życia. lepiej mieć żonę-dziewicę :)

Gość jarazbyłemtamwwiadomymcelu
i to był ostatni raz!

urwali mi kutasa i teraz jestem kobietą

nie urwali mi:D

Gość ,BSA,
Samotny Romantyk - jesteś pizdą? czemu nie potrafisz się sam bronić? tak nie zaimponujesz żadnej kobiecie

Gość uifuiodfiodo
wredna krowa znowy zaklad uposledzony temat

Ja po prostu nie lubię dyskotek ani barów. Dziewczyny na dyskotekach to te z patologii, które same po rodzicach weszły w patologię. Porządne dziewczyny są w innych miejscach.

Gość Zuzanna Amelia & 24
NÓŻ - gdzie sa porzadne dziewczyny ?

wszędzie tylko nie w dyskotece

Zuzanna Amelia & 24 W wielu miejscach, ale na pewno nie w dyskotekach.

DKW Mylisz się, różni się jedynie poziomem zamożności danych kobiet. Ale żadna porządna dziewczyna nie pójdzie na dyskotekę, gdzie piją i grają muzykę w stylu "umcia, umcia, jebła gumcia"

Gość Nie poprawna...
Ja jestem studentką i prawie co tydzień chodzę na dyskotekę :/ nie jestem z patologicznej rodziny i się nie puszczam :classic_cool:

Gość Nie poprawna...
Chociaż prawiczki szczerzę wam powiem .. Na dyskoteke w mieście też możecie iść w celu stracenia prawictwa :D przecież do miast przyjezdza dużo wieśniar :D i one chętnie obciągają po kiblach :P

Nie poprawna... Za inteligentna też nie jesteś, bo nie zrozumiałaś o czym pisałem. Osoba która idzie na dyskotekę, gdzie piją, na kobiety mówią "sztuki" albo "dupeczki' mądra być nie może, do tego nie ma gustu jakiegkokolwiek, jeśli idzie o muzykę, skoro umie sie bawić przy odgłosach które bardziej przypominają odgłosy piły , czy też odgłosy jakieś fabryki niż muzykę, to zbyt romantyczna być nie może. To że jesteś studentką, niż nie znaczy. Studia już dawno przesatły mówić cokolwiek o człowieku, dziś każdy kretyn może iść na studia i je skończyć. Ale pewnie powiesz że ty dziewicą jesteś.

Gość Nie poprawna...
Chodzę na imprezy studenckie aby spotkać się i pobawić ze znajomymi :) dziękuje moje IQ jest całkiem w porządku jak o to pytasz ;) potrafię się bawić przy każdej muzyce i to bez alkoholu ale wybieram te kluby w których muzyka nie przypomina "odgłosów piły" . Dziewicą nie jestem już ładnych kilka lat ale straciłam dziewictwo z kimś z kim jestem do dzisiaj. A chodziło mi o to, że jak prawik sfrustrowany to w ostateczności wcale nie musi jechać na wieś żeby zaliczyć wiejską dziewoje, w miastach ich jest już wystarczająco dużo.

Nie poprawna... Niestety ale jesteś kolejną głupią, która myśli że problem tkwi w tym, aby wsadzić i się spuścić. Gdyby w tym był problem, to małe piwo, bo by się poszła na dziwki. Ale nie chodzi o samo wsadzenie, no ale żeby to zrozumieć, to byś nie mogła się puszczać w wieku gomnazjalnym i musiała byś mieć wyższe IQ

Gość Nie poprawna...
Kochany Ty nie tylko brakiem IQ się nie wykazujesz ale również brakiem kultury :) po pierwsze człowiek kulturalny nie nazwie drugiego człowieka "głupim" (sprawdz w internecie co to słowo znaczy) po drugie nie odezwie się w ten sposób do kobiety :) Dziewictwa nie straciłam w wieku gimnazjalnym ale jak kończyłam liceum :) Jak jestem w stanie wywnioskować z Twoim postów ociekających jadem jesteś zakompleksionym prawiczkiem, który ma problem w relacjach z kobietami. Jeśli miałabym Ci coś polecić to może postarać się być milszy dla kobiet to uda Ci się jakąś poznać i przekonać do siebie?

Nie poprawna... Po pierwsze to skąd mam pewność że jesteś kobietą? W necie jesteś userem, dlatego też nigdy się nie używa zwrotów typu pan/i , i zapewniam cię że nie z powodu braku kultury internaautów. A ja pisze to co myślę. Ale masz rację, poznałem kobiety i wiem że są wyrachowanymi sukami i tyle, więc lepiej dać sobie z nimi spokój, bo coraz mniej jest fajnych dziewczyn.

Gość Nie poprawna...
Chyba jest tak jak myślę jesteś fajnym facetem który spotkał chamskie kobiety. teraz zamiast czekać aż ktoś Cię zrani sam atakujesz kobiety. Tak dzisiejsze kobiety są wyrafinowane i oziębłe. Ale nie wszystkie są takie i nie każda która chodzi do klubu się puszcza uwierz.