Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do rodziców dzieci w wieku szk

rodzice dzieci w wieku szkolnym.........

Polecane posty

Gość do rodziców dzieci w wieku szk

czy wasze dzieci mają w klasie kolegów/koleżanki strasznie rozpuszczone, rozwydrzonych gówniarzy (sorry za wyrażanie), których rodzice są niereformowalni i nic do nich nie dociera? jak radzicie sobie z takimi rodzicami, jak robią to nauczyciele waszych dzieci?

U mnie nie ma. Jest jedynie jeden chłopak z rodziny patologicznej i nauczyciele sobie z nim nie radzą. Ale to inny temat.

sorry, ale w kazdej klasie są takie dzieci i ich rodzice, nawet z moich lat równiez były grzeczniejsze dzieci jak i straszne urwisy U moich dzieci również są klasowe łobuzy, a jeszcze gorsi rodzice,ktorzy nie widzą żadnego problemu, no ale jakoś moje dzieci nie są obietem zaczepek, kpin czy drwin bo skutecznie umieją sie bronić przed atakami i ogólnie nie są obiektem zaczepek.Pamietam jak najstarszy syn kiedy był popychany to raz jedyny akurat ,gdy po niego zajechalam pod szkołe i widzialam jak nie fajnie do niego jeden gowniarz postąpił, to ostroo go zyeebalam na czyms świat stoi i sytuacja sie nie powtórzyła. Lecz często na zebraniach slysze jak wychowawczyni skarzy sie na uczniow ze pański syn dokuczaj tej i tej, pobił tamtą, kopnąl jeszce inną a rodzic wyłupia oczy z tekstem "moje dziecko? nie mozliwe" No ale bez zmian, jak chodziłam do szkoły, też takie cymbaliste w postaci rodzicówsie trafiali jak i cholerne szkolne bandziory

Gość damulka1001
Aby trochę uspokoić rozwydrzone dzieci, proponuję ciekawą gazetkę www.glosprzyrody.pl

Gość żółtaczka
Są takie niereformowalne dzieciaki, z którymi nauczyciele sobie nie radzą. Niestety, ich rodzice nigdy nie przychodzą na wywiadówki więc nie wiem jak nauczyciele z nimi rozmawiają...