Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patibak

jak wkurzyć teściową

Polecane posty

Gość patibak

nie to żebym z natury była wredna ale czasem mam jej dość, mieszkamy razem i sie wpiernicza do wszystkiego ! mam czasami wrażenie że zaraz sie zapyta jak tam w sypialni nam sie układa, znacie jakies male intrigi żeby dopiec :)

Gość patibak
nikt nie wkurza swooich teściów:(

alez prosta sytuacja!! Mieszkasz u niej? To bedziesz znosic te wszystkie udręki i NIC ale to absoltnie NIC na to nie poradzisz. Chyba że się wyprowadzisz. Mieszkanie z tesciami czy rodzicami, czy innymi doroslymi, w momecie w ktorym mamy wlasną rodzinę, lub ją planujemy, nie ma racji bytu. JAk Ci przeszkadza to się wyprowadz, jak nie masz gdzie, to nie marudz.

Gość mieszkanie z teścimi nie łatwe
my po ślubie zamieszkaliśmy z teściami i brata męzem z tym że u nas było tak że dom taki w miarę na dole są2 duże pokoje duża kuchnia łazienka i na piętrze 2 pokoje i strych. na początku była wspólna kuchnia i łazienka koszmar.. już były myśli o wyprowadzce po urodzeniu dziecka ale teście zapisali dom po pół na synów parter jednemu piętro mężowi no i doszliśmy do kompromoisu. my wykorzystaliśmy wolne pomieszczenia ze strychu i zrobiliśmy kuchnie i łazienkę- osobne liczniki schody na osobne wyjście. ale ogródek wspólny...ważne że nam się nie wcinają płacimy za siebie i nie ma jakiś nie porozumień kto ile płaci np za prąd... moze taką opcję zróbcie..

Gość 1%6

Powiedz jej że to że tu mieszkasz nie znaczy że ma jakiekolwiek uprawnienia by węszyć w waszym życiu a jak nie przestanie to zagroź że się wyprowadzicie nawet i na stancje zesra się że synka straci z poka widzenia 

Gość Gość.

Oj u mnie to samo jest. Co dzień jej nic nie pasuje