wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 ktos stosował? ja jak narazie jestem zachwycona jestem na niej od poniedziałku i juz mam 2,5 kg mniej . wiem wie ze to tylko woda ale na innych nawet waga mi nie drgała a tutaj prosze . dieta nie jest ciezka a jednak daje efekty moze ktos z was stosował albo chce razem za mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laaaaaaaaalallala Napisano Maj 24, 2012 co to za dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapisnc Napisano Maj 24, 2012 ja bym nie dala rady na tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 czemu przeciez ona wcale nie jest trudna oto ona a mianowicie jej pierwszy tydzien http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091022/ZDROWIEIURODA010303/859494175 w kazdym tygodniu dochodza inny produkty a dieta staje sie bardziej urozmaicona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapisnc Napisano Maj 24, 2012 no same te maszae suplementy, herbatki tez scudnac mozna na innej diecie bez ceregieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 ja nie biore zadnych suplementów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce bardzo schudnac Napisano Maj 24, 2012 a co jesz daj menu np na 1 dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 ale to jest przykładowe ty mozesz jesc zupełnie co innego napisze ci co jadłam dzis sniadanie: sałata z ogorkiem papryka cebulka rzodkiewka i serek granulowany 2 sniadanie jogurt naturalny obiad: kalafior i brokuł ugotowany i zapieczony w piekarniku i do tego jajo sadzone kolacja: warzywka swierze zalane jogurtem drugi tydzien bedzie łatwiejszy bo dochodza kolejne rzeczy które mozna zjesc np: tuńczyk luk kurczak zupa jarzynowa itd to co przyłacza sie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce bardzo schudnac Napisano Maj 24, 2012 musze to przemyslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce bardzo schudnac Napisano Maj 24, 2012 codziennie to samo przez tydzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 nie :) łaczysz sobie jak chcesz , nie ma tez ograniczeń ilosciowych jak chcesz to mozemy codziennie pisac co jadłysmy oczywiscie jesli sie zdecydujesz :) ja naprawde polecam odchudzałam sie kilka razy tzn próbowałam i zawsze chodziłam głodna nie wytrzymywałam i po dwóch dniach rzucałam sie na jedzenie a teraz jest zupełnie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce bardzo schudnac Napisano Maj 24, 2012 mozna wszystkie warzywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce bardzo schudnac Napisano Maj 24, 2012 a wce w ktorym tygodniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce bardzo schudnac Napisano Maj 24, 2012 owoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 nie wiem w którym tygodniu owoce trza by w necie poszukac :) mi sie jeszcze nie chciało warzywa nie wszystkie ale te które mozna sa wymienione w linku który podałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wroteczka 0 Napisano Maj 24, 2012 i co jest ktos chetny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiula Napisano Styczeń 20, 2019 Wroteczka ja jestem chętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figi 0 Napisano Grudzień 7, 2019 (edytowany) czy mogłabym prosić na meila plan diety królów ? mój meil figi25@wp.pl...dziękuję serdecznie jeśli ktoś się zlituje nade mną… podziwiam wszystkie osoby kt,órym udało się schudnąć ...pozdrawiam wszystkie które zaczynają dietę... Edytowano Grudzień 7, 2019 przez figi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta Napisano Styczeń 16, 2020 Właśnie jestem na tej diecie. Dla mnie najgorsze były pierwsze trzy dni, bo przez tydzień nie można kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ssabinass 0 Napisano Listopad 16, 2020 Suplementy Juise plus jaki koszt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elz 0 Napisano Styczeń 20, 2022 suplementy Juice Plus to koszt ponad 800 zł. Mają starczyć niby na cały program ( 14 tygodni), a jak się je stosuje dwa razy dziennie to wychodzi 90 porcji, czyli na półtora miesiąca. Ten program to wielka ściema! jego cel - napełnić kieszenie firmy Juice Plus Company , a wasze odchudzić. Lepiej trzymajcie się od tego programu z daleka, bo te zasady, które tam są każdy może stosować i bez żadnych suplementów. Na dodatek te koktajle bazują na soi, co nie dla każdego jest zdrowe i zawierają w sobie całkiem sporo cukru. Batony jeszcze więcej. Jeszcze raz powtórzę, wielka ściema!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach