Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonazakochana

nie podoba mi sie wizualnie, ale jednak mnie pociaga

Polecane posty

Gość takaonazakochana

a to dlatego, ze: - jest inteligentny - jego wypowiedzi sa blyskotliwe - uzywa sporo ironii - nie prawi mi tanich komplementow, a jedynie uzywa delikatnych aluzji, ze mu sie podobam - nie narzuca sie, ale rowniez nie olewa - jest pracowity, ma ambitna prace - jest inzynierem - jest obcokrajowcem, ma seksowny akcent - zaradny - ma wlasne auto oraz apartament - jest troche starszy ode mnie, imponuje mi to - nie traktuje mnie jak gowniare, a jako osobe na swoim poziomie - jest dzentelmenem wiec mi nie pierdolcie, ze liczy sie wyglad! mozna byc brzydkim/przecietnym, a przy okazji miec cos, co sprawia, ze jest sie lepszym i atrakcyjniejszym od miliona przystojniakow ;)

Gość daseses
kogo to obchodzi ?

Gość takaonazakochana
wszystkich, ktorzy uzalaja sie, ze sa brzydcy i nigdy nie beda miec kobiety i ciebie, skoro zmarnowalas swoj cenny czas na odpowiedz i podniesienie watku ;)

Gość Znana Agnieszka
No ale co z tego skoro wstyd się pokazać z takim na salonach? :classic_cool:

Gość strzęściara przez duże STRZ
O rany, oczywiscie ze wyglad sie nie liczy, kiedy jest osobowosc ciekawa, pasja, kasa, poziom, laska musi byc ladna, bo to jej wystarzy w zyciu a bez urody to ja ratuje tylko lokata zalozona w dniu narodzin przez rodzicow, ale facet phi

Gość takaonazakochana
ile brzydkich dziewczyn ma fajnych facetow, np charlize mystery :)

Gość strzęściara przez duże STRZ
Pewnie ze brzydule maja fajnych facetow, sa czesto wartosciowe, musza nadrabiac bo nielatwo isc przez zycie z brzydkim wygladem. A moze latwo? Czas skonczyc ze stereotypowym mysleniem, jest glupie i czyni czlowieka niegodnym bycia.