Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa :D

Podniecający sms

Polecane posty

Siemka.. Mam do was prośbe ostatnio zaniedbywalam swojego kochanego.. chcialabym mu coś napisać... jakiś extra sms ... coś co by go podniecilo... nie mam coś weny.. pomożecie mi?:D

kakało.kakao nie brzmi juz tak podniecajaco...z przedszkolem mi sie kojarzy...

Gość jesli cos trzeba dopiero
wymyslić i robi sie to 'na siłę', to lepiej nie pisac i poczekac aż wena będzie łaskawsza serio mowie

Wiem że jemu bardzo podobają się moje wiadomości... lubie mu o tym pisać... co mu robie i wgl.. a dziś nie mam nic w glowie;/ ehhh

Dziś kochany czekam goła, czy mnie dzisiaj posiąść zdołasz? Mam dla ciebie kilka sztuczek taki ze mnie hoży mruczek. Chce na ostro chce w pokoju i poprawy chce nastroju może być?

Napisz mu, że atmosfera pożądania jest nie do powstrzymania, jesteś przy nim, namiętnie zajmujesz się jego uchem, całujesz szyję, schodzisz niżej wprowadzając w niesamowity stan jego klatę, brzuch, rozpinasz jego spodnie patrząc mu prosto w oczy, wpatrzona jak w lustereczko, muskasz językiem jego sprzęt, masujesz jądra...Jeśli myślisz, że jestem łatwa, to ty jesteś gratis :D Dostałem coś takiego, podczas jazdy i o mały włos nie zabiłbym się na drodze. :D

Gość Gogus 31
Napisze mi ktoras podniecającego Smsa? 694523860 Pozdrawiam

Gość gość
Kiedy sama leze w lozku moje wnetrze ma sie popsuc? Czekam na ciebie kochanie, podniecenie to cos dla mnie w szkole patrze sie na ciebie czy ten mig to nie pragnienie jutro dupcia ci pokrece i poglaszcze..... Na zachete Okej?

Gość gość
Wydaje Ci się, że wiesz czego chcesz? Nie, kochany. Dopiero moje spojrzenie Ci to w pełni uświadomi.