Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetna dieta

DIETA DLA PRAWDZIWYCH MIĘSOŻERCÓW!

Polecane posty

Gość świetna dieta

Dieta dla prawdziwych mięsożerców. Można jeść non stop, tłuste, samżone, gotowane mięso, każdy rodzaj, gatunek bez ograniczeń. Oprócz tego warzywa tj sałata, ogórek, pomidor (z majonezem) także bez ograniczeń. Efekt -3 kg w tydzień powodzenia

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fajnie by było, jak by działała :P

Gość świetna dieta
działa, działa ;)

Gość monolokko
chyba +3:) co za idiotyczny pomysł, mięso jest rakotwórcze, ciężkostrawne, nie dałabym rady na takiej "diecie"

Gość świetna dieta
dieta działa bo nie dostarcza żadnych węglowodanów. 2 dni i jesteś w ketozie i chudniesz błyskawicznie

Gość Rzeczywiście bardzo działa ale
ja jestem na maksa mięsożercą i uwielbiam tłuste, smażone itp., a nawet mnie na tej diecie chce się rzygać. Uwierzcie, po dwóch dniach nie będziecie mogły na to żarcie patrzeć i będziecie się czuły jak zatłuszczony, ociężały śmietnik. Ciężko wpierdalać sam tłuszcz (człowiek jednak to zawsze łączy z węglami - ziemniaki, pieczywo, a tu jest to zabronione). Nie polecam, ciężko wytrzymać i samopoczucie niefajne (poczucie wpieprzania tego całego tłuszczu).

Gość świetna dieta
szczerze mówiąc ja jestem na tej diecie już miesiąc i czuję się wrecz wyśmienicie- wszystko zależy od organizmu. A od mięsa naprawdę mnie nie odrzuca

Gość świetna dieta
dieta jest świetna! naprawde polecam

Gość No to gratuluję samopoczucia
:) Ja na tłuszczowej właśnie chudłam pięknie, ale już nie będę się w ten sposób odchudzać. Nie czuję się wtedy zdrowo, czuję się jakbym się zaśmiecała, no po prostu nie chcę. Ale chudnie się pięknie, to fakt.

Gość świetna dieta
nie, łykam albo błonnik w tabletkach albo jem kiszoną kapustę

Gość gfhfhgf
ale że tylko mięso? nic innego? a szynka?to już chyba nie, prawda? hmm.. jakbym sobie walnęła 4 dni z mięchem to bym schudła z dwa kilo powiadacie? :D

Gość Kitsune Rekords
Po kilku miesiącach tej diety rezultaty są olśniewające: http://tiny.pl/hpssj

Gość świetna dieta
wędliny też można jeść bez ograniczeń, ile się chce, tłuste i chude, byle "prawdziwe" bez szpikowania białkami, sojami i bóg wie czym

Gość zpankieta
Witam, Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały diete odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html