Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hipnoterapia.

Czy można podświadomie wierzyć że jedzenie

Polecane posty

Gość Hipnoterapia.

nie jest najprzyjemniejszą rzeczą w życiu?

Gość lips90
nie

Gość Hipnoterapia.
Pamiętam że jako mała dziewczynka uważałam jedzenie za stratę czasu i coś co wymyślił ktoś kto nie libił dzieci-bo ja jestem dzieckiem i dla mnie jedzenie to męka.

Gość Hipnoterapia.
Dziś jestem od niego uzależniona jak palacz od tytoniu lub alkoholik od alkoholu..:(

Gość Hipnoterapia.
Chciałabym wrócić do tego co było na początku,chciałabym mieć w głowie to co miałam jako mała dziewczynka.. A uwielbialam sie ruszać-nie potrafiłam usiedzieć w miejscu(teraz jest wprost przeciwnie)

Gość Hipnoterapia.
Mogłam biegać od świtu do północy gdyby mi pozwolono. Na skakance mogłam skakać 5godzin bez przerwy zatrzymując sie tylko żeby zawiązać sobie bucik Abo w kabel lub gumę do skakania...

Gość Hipnoterapia.
Jedzenie było dla mnie karą a teraz jest prawdziwą przyjemnością, gdyby ktoś kazał mi skakać na skakance choćby przez 5min. to byłaby kara.

Gość Jakub_Mikus
Człowiek może wierzyć we wszystko. Nie ważne jak idiotyczne to będzie. Jeżeli masz jakiś program zainstalowany to on będzie darzył do tego by być realizowany. I nie ma znaczenia czy w wyniku takiego programu wyniszczasz sama siebie czy też nie. On po prostu ma być wykonany. Jakub Mikus http://hipnoterapia.info.pl