Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaaa3636

jak powiedzieć rodzicom o chłopaku?

Polecane posty

Cześć. mam ogromny problem. jestem z chłopakiem już dłuższy czas i nie wiem jak powiedzieć rodzicom o tym. Tak wiem wszyscy mówią mi że oni zrozumieją ale.. to nie jest takie proste na jakie wygląda... Tak na prawdę on jest moim dalszym kuzynem. Nie znaliśmy się wcześniej... dopiero na weselu jego brata się poznaliśmy... i od pierwszej chwili sie w sobie zakochaliśmy... długo się przed tym broniliśmy ale to jest silniejsze... miłość nie wybiera... wiele razy zrywalismy ze sobą kontakt ale to nic nie dało... kochamy sie i nie da się tego zmienić... chcemy być razem... to trwa już ponad trzy lata... nie chce już dłużej sie ukrywać... muszę powiedzieć rodzicom że z nim jestem... ale jak? prosze poradźcie mi coś... :(

Gość gdfsd
ile masz lta?

Gość o dżizas dżizas i znowu te
kropki..................................... Ludzie nie wiedzą do czego służą wielokropki, konieczne jest wstawianie ich na końcu każdego zdania?:o

nie nie jestem upośledzona. to jest mój kuzyn. wiec to nie takie proste im powiedziec

Gość pamiętam,że mój
jak daleki kuzyn?

jego dziadka siostra była mama mojego dziadka. ale przez długi czas nie utrzymywaliśmy kontaktu ze sobą za bardzo... i ja ich nie znałam. dopiero na weselu jego brata go poznałam i całą jego rodzinę.