wartościowy i niedoświadczony 0 Napisano Maj 24, 2012 W życiu zawsze kierowałem się wielkimi wartościami. Czekałem na miłość swojego życia, z którą mógłbym przeżyć ten pierwszy raz. Jednak każda cierpliwość ma swoje granice (mam 24 lata). Dlatego chciałbym to zrobić pierwszy raz z jakąś fajną dziewczyną, która też tego nie robiła i też chciałaby to mieć za sobą. Jeśli chodzi o wygląd, to trudno mi powiedzieć. Jednym się podobam, drugim nie, choć podobno brzydki nie jestem. Ta dziewczyna też nie musi być jakąś pięknością, aczkolwiek mam tylko jeden warunek - musi być szczupła tak jak ja. Czy są takie na forum? Jeśli jakaś jest zainteresowana, to podaję e-mail our_first_time@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wartościowy i niedoświadczony 0 Napisano Maj 24, 2012 Żadna nie jest zainteresowana? Nie jestem oszustem, a ten adres e-mail założyłem dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niuniulkai Napisano Maj 24, 2012 TU NIE MA DZIEWIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach