Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam glupich rodzicow

Mam glupich rodzicow. Oszukuje ich i wykorzystuje ich naiwnosc i dobre serce

Polecane posty

Moi rodzice zawsze mowili mi ze moge na nich liczyc i moge. Teraz rozplakalam sie ze partner mnie zostawil, ze jestem w ciazy, ze mam problemy na uczelni, problemy z zaplata czesnym i co sie okazalo. Rodzice dali mi pieniadze bym uregulowala swoje studia(na ktore i tak nie chodze i nigdy nie chodzilam) dali mi pieniadze na lekarze, mama za mnie wszystko robi(nawet sprzata pokoj) ojciec ciagle pyta sie jak sie czuje, czy czegos nie potrzebuje a ja sie z nich smieje w duchu bo nie ma ani ciazy(ciaze chcialam wmowic facetowi by w koncu sie ze mna ozenil - rodzice byli przeciwni zwiazkowi) ani nigdy nie bylo zadnych studiow. I zamierzam ich tak zwodzic do konca, dopoki bede tylko mogla. Polecam wszystkim dziewczynom

Gość dfgdfhjhg
dzieki ale nie skorzystam, jak sie cche wyjsc za mąż to sie nie ejst dziwą i takaa prawda

ja tez nie jestem dziwa. Po prostu chcialam wyjdz za maz i zostac w domu. Nie za bardzo zalezy mi na tym zeby pracowac a moj facet ciagle mowil ze moze bym znalazla sobie jakas prace na pol etatu co mnie wkurwialo a on sie wkurzal mieszkajac ze mna ze musial sprzatac, prac, prasowac i gotowac oprocz tego ze pracuje. Mnie odpowiada zycie takie jakie mam. Wyspie sie do 12, obejrze telewizje, posiedze na komputerze, przeczytam fajny komiks :) i moi rodzice teraz chca mi pomoc :D a ja sie z nich smieje.

Ale trzeba sobie jakos w zyciu radzic. Ja np. chcialabym meza ktory zarabialby dobre pieniadze, dbal o moje potrzeby, sprzatal, pral, gotowal, prasowal, wykonywal wszystkie obowiazki domowe, piekl rowniez ciasta i zajmowal sie dzieckiem czy dziecmi gdy urodze a ja bym sobie lezala, chodzila do spa, fryzjera, kosmetyczki :) po prostu lubie pasozytowac na innych.

Gość Imimrevmbrbuejejfef
Hehe powodzenia ;) kazdy sobie radzi jak moze ;)

Gość jbowrjb oieb
to musi byc prowo bo nie wierze ze to moze byc na serio,heh,dobre

Gość twoja matka dorciu
sluchaj dorcia, siedzisz juz w tym pokoju od 3och godzin, zamknieta i wachasz taty putapren. Tato chcial skleic kapcie dziadka , odda tubke

Gość AS26
Ciekawe co poczniesz jak umrą :P

Ciekawe co poczniesz jak umrą Heh, każda kobieta przecież ma naturalny, wbudowany "element handlowy", z głodu nie zginie, może czasem tylko piec.

Gość Jabłuszko i pomarańcza
Głupia to jesteś Ty, twoj charakter Cię kiedyś zgubi. Myslisz tylko o pięniadzach i jesteś leniwą szmatą. Kiedys to się skończy podła małpo. A ty zostaniesz sama !!!!!!!!

Gość aaaaaaarwena
rzeczywiscie glupi ci twoi rodzice, ciekawe jak rozwiazesz wkoncu kwestie ciazy - poronienie? :D

Gość wiola1706
zal mi takich ludzi. ale wierze, że w końcu pożałujesz tego bo może ludzie są naiwni ale do czasu a wtedy inni będą się z ciebie śmiać

i jestes z tego dumna ze sie chwalisz swoja glupota? zal.pl

Gość Wielkie PHI!
Tym smarkaczom się w doopach poprzewracalo- co prowo to głupsze.

Gość zyczaca ci
a ja zycze ci takich dzieci jak ty

Gość gość
A wiesz ze glupota jest dziedziczna :) lepiej uwazaj :p