Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasosjdajoawd

gdzie kupujecie nowe ciuszki dla dzieci w necie ?

Polecane posty

Gość jasosjdajoawd

mozecie polecic jakis sklep ??? Z nowymi ubrankami dobrej jakosci dla dzieci starszych od 2 lat ( nie noworodkow i niemowlat).

www.next.com , maja wysylke do Polski, ja placilam chyba 25 zl. zamowilam we wtorek,w piatek juz mialam ubranka w domu. jakos jest fantastyczna a ceny podobne do tych np w h&m

Gość a jakiesssss
a jakies polskie sklepy ??

Gość a jakiesssss
nie chodzi mi o konkretnie polskie ubrania ale sprzedawane w polskim sklepie internetowym ;) bez tych przeliczen na funty itp.

ale na ich stronce mozesz sobie wybrac opcje w zlotowkach i normalnie widzisz ile w zl zaplacisz:) polskich nie znam,no chyba,ze np Zara

Gość nolipop
jeśli mogę się podłączyć do tematu...to mnie interesują ubranka dla niemowlaków, jacyś polecani sprzedawcy?

Gość Mialam podobnie123
Jak niemowlaki to ja kupowalam na allegro od takiej firmy co sama szyje - o wlasnie ja juz znalazlam http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9522657 Nie reklamuje jej. Tylko trzeba napisac ze zaleta tych ciuszkow - jest b dobra jakosc dzianin, sa cienkie, elastyczne, naturalne bawelny, mile w dotyku, ladne odszyte. - niska cena Z reszta ilosc sprzedawanych sztuk + komentarzy to juz dobra reklama.

Gość nolipop
dzięki...

Gość Paulina69
Witam, dołączyłam dziś do forum bo zaciekawiły mnie informacje o ciuszkach Powiem Wam, że można znaleźć też ciekawe stronki z ubrankami dla dzieci . Ostatnio natknęłam się na bardzo fajny sklepik internetowy http://blumore.pl/ obsługa bardzo miła, a ciuszki wspaniałe i bardzo dobrej jakości. Wysyłka jest błyskawiczna. A Wy co polecacie ?

Gość znanianka
Trzeba obserwować wszystkie sklepy - zakładając, że chcecie mieć dobre ceny. Ja najwięcej okazji jak dotychczas trafiłam w sklepie kolorowemarzenia. Oni przeceniają ciuszki dla dzieci na maxa, a są to takie kolekcje jak np. MMDadak czy Mariquita.

jeśli chodzi o ceny, to wólka kosowska wypada najtaniej. oczywiście mówiąc o rzeczach nowych. być może ktoś zaraz krzyknie, że to chińszczyzna i w ogóle be, ale maluchy przecież potwornie szybko wyrastają, nie wyobrażam sobie kupowania tylko oryginalnych rzeczy.