Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynka666

CZY TO MOŻE BYĆ...CIĄŻA??MAM 16LAT!

Polecane posty

Gość Gość
Sardynka666 - jestem z Tobą fvfvfvfvfvfv - zajebałbyś córkę ? Banda hipokrytów i cichojebców. Łatwo Wam przychodzi oskarżanie, wyzywanie od szmat. Tyle, że to Wy takimi tekstami pokazujecie jakim dnem jesteście. Dziewczyna popełniła błąd, chce urodzić, ma kogoś kto jej pomoże. Nie ona pierwsza i nie ostatnia która radziła sobie z taką sytuacją.

Dziękuje za wsparcie i dobre słowa;* wszystkich innych złych ludzi ignoruje wczoraj moi rodzice byli na obiedzie u rodziców chłopaka. My też byliśmy. Jego rodzice z początku byli wściekli jak sie dowiedzieli ale postanowili zaakceptować ta sytuację stad to spotkanie. Potem otworzyli butelkę wina i nastroje im sie poprawiły bo nawet zaczęli wymyślać imiona, gadali że będą dziadkami itp w sumie mile popołudnie :) dalsza rodzina jeszcze nie wie. Aha rodzice chłopaka załatwili mi dobra prywatną ginekolog i bede na wizycie. Usg jeszcze przede mną. Test beta potwierdził ciążę. Jadźkaa spokojnie jeszcze jesteś młoda, zdążysz nacieszyć sie macierzyństwem:) ja niestety skomplikowałam sobie życie tą ciążą. Ale czasu nie cofnę. Pozdrawiam;*

Jedynie w szkole jest nie za ciekawie. Plotki szybko sie rozniosły. Widzę te spojrzenia na korytarzach w szkole. Czuje że mnie obgaduja. Ale wprost nie usłyszałam nic nieprzyjemnego. Jedynie ci bardziej dociekliwi pytają sie czy rzeczywiście jestem w ciąży.

A szkola to sie nie przejmuj (chodzi mi o obgadywanie).. beda gadac bo maja sensacje w szkole i tyle.. cos musza robic, tacy sa ludzie.. :( przykre...

no mam nadzieje ze zdaze :) jestesmy juz w zwiazku 3 i pol roku On ma 23 ja 20 niedlugo najwyzszy czas :)

No to życzę Wam powodzenia:* a szkoła się nie przejmuje. Jeszcze trochę i koniec roku:) a w przyszlym bede uczyć się zaocznie w liceum. Tak postanowiłam. Nie mam zamiaru przerywać nauki a w weekendy dam rade jakoś;) ide spać bo jutro szkoła mnie czeka:/ Dobranoc:* :)

no pewnie ze dasz rade :) trzymam za Ciebie kciukasy :) i pisz tu co z malenstwem :* śpij dobrze :)

Gość moja koleżanka miała
w sumie jak urodzisz to rocznicowo będziesz miała 18 lat..może nadal kontynuuj naukę w szkole ..zakładam że termin masz gdzieś na styczeń..więc może warto mieć za soba chociaż 1 semestr..bo zaocznie nie jest łatwo jest dużo wkuwania i dużo egzaminów semestralnych... a jak w domu rodzice- oboje pracują.

Gość moja koleżanka miała
za czasów szkoły była dziewczyna która zaszła w ciąże jak miałą 17 lat.. nie przerwała nauki w szkole, popoc opieki nad dzieckiem miała u rodziców siostry i rodziców chłopaka a nawet chłopak...przez pierwsze 2 miesiące po porodzie w szkole była rzadko..ale przychodziła do nauczycieli czy do nas po lekcje i wstawiała się na sprawdzianach.. nauczyciele teraz w szkołach pomagają ciężarnym .

Jeśli chodzi o naukę zaocznie to wcale nie ma dużo nauki. Prościzna...praktycznie wcale nie trzeba się uczyć...tam się przychodzi nie po to żeby się uczyć tylko po to żeby skończyć i nauczyciele doskonale o tym wiedzą. Sama kończyłam trzecią klasę liceum zaocznie i wiem jak jest. A egzaminy wyglądały tak, że nauczyciele sami na podawali odpowiedzi, albo udawali że nie widzą jak ściągamy. Szkoły zaoczne to jeden wielki pic na wodę.

Gość HehePapisz
16 lat i ciąża AHAHAHAHAHAHA ŚMIECHŁEM JAK POJEBANY Z KARYNY xD

Gość do Sardynki..
Przeczytalam Twoj topik i gratuluje dojrzalosci :) Super,ze masz wsparcie bliskich i nie martw sie na pewno ze wszystkim sobie poradzisz :) Trzymam kciuki i powodzenia!

Gość grossossss
a mnie zastanawia jedno czemu żaden facet nie pochwalił cię, w przeciwieństwie do wielu kobiet; czy naprawdę tak różni się nasze spojrzenie na te sprawy

Gość mysiulkaaaaa
jak tam sardynko ? :)

Gość andzelus
ejjj ! kurwa wy pojebani ? kiedys 13 latkiw ychodziły zamąz rodziły dzieci wy macie jakies pierdolone bo 16 latka w ciazy a 13 latka to co? ja tez mam 16 lat i jestem w ciazy i chuj wam do tego teraz 16 latki maja wiecej oleju niz straszne mama madzi 20 pare lat i dziecko zabiła a słyszeliscie gdzies w telewizji 16 zabiła swoje dziecko?! ja nie i odpierdolcie sie od młodych matek !