Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 52latka ale nigdy nie babka :D

Nie rozumiem ludzi ktorzy chca zostac dziadkami!!!!

Polecane posty

Gość 52latka ale nigdy nie babka :D

Mam 52 lat i dwoje dzieci syna i corke. Syn 29 lat, corka 26 i nie sa jeszcze rodzicami. Syn po 2 rozwodach, corka po rozwodzie. Syn rozwiodl sie dlatego ze po prostu on nie nadaje sie do malzenstwa, woli zyc spokojnie, odpoczywac a nie tyrac na babe i robic jej dziecko za dzieckiem. Sam mowil ze zawsze uzywal prezerwatywy i uwazal bo jak podkreslal nigdy nie zamierza zostac ojcem. Ja jestem z niego dumna ze jest taki dojrzaly, a corka skonczyla studia, inteligentna dziewczyna, stosowala antykoncepcje i oznajmila rodzinie ze nigdy nie zostanie matka. Ojcu moich dzieci bylo trudno sie z tym pogodzic ale moj byly maz ma dwojke dzieci z drugiego zwiazku 20letniego syna ktory jest ojcem 2letniej corki i 19letniej corki ktora ma rocznego syna Teraz jestem na dobrej drodze by wrocic do swojego meza, on tego bardzo chce. Pogodzil sie juz z tym ze nasze dzieci nie dadza mu wnukow ktorych tak naprawde ja nie potrzebuje... Powiedzcie mi kobiety i mezczyzni jak tutaj pisza co takiego wspanialego jest w posiadaniu wnukow?

Ja mam 27 lat i też nie myślę o dzieciach.

Gość ja mam 41 lat i dla mnie za
wcześnie na dziecko, poczekam jeszcze 4-5 lat jak będę na to gotowa.