Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nillkaa

zapach stęchlizny

Polecane posty

Gość nillkaa

u mnie w domu jest wilgoć i nie mogę pozbyć się zapachu stęchlizny :( zastanawiam się czy ode mnie też ją czuć? :o nigdy wcześniej nie zastanawiałam się nad tym, zresztą czuję ten zapach tylko jak dłużej mnie nie ma w domu i wejdę, potem już nic nie czuję, ale zdaję sobie sprawę, że ten zapach nie znika. czy to możliwe, żebym również 'przechodziła' tą wonią? :(

Gość Nie chcę cię mrtwić
ale na pewno czuć od ciebie tę ''woń''. Wiadomo-włosy,ubrania mimo że uprane i tak śmierdzą.Co byś nie robiła i tak będzie od ciebie zalatywać.

Gość przepis na galaretę z faceta
oczywiście, już po tygodniu w takich warunkach zaczynają śmierdzieć wszystkie ciuchy, nawet wnętrza torebek, trochę pomaga pakowanie ciuchów w worki razem z jakimś odświeżaczem w saszetce, to wtedy nie trzeba ich prać przed założeniem, najgorzej z luźno wiszącymi kurtkami :(

Gość nillkaa
kurde :( co ja mam zrobić, nie sposób zawsze ubierać świeżo wyprane rzeczy. najgorsze, że ja sama tego tak nie czuję (pewnie z przyzwyczajenia) i dopiero ostatnio taka myśl mnie naszła. nie jest miła świadomość, że się dziwnie śmierdzi :(

Gość Nie chcę cię mrtwić
Ale teraz jest ciepło.Pranie pewnie suszysz na dworze.Zakładaj od razu po ściągnięciu przed wyjściem.Jakieś zapachy do szafek tylko żeby nie wyszedł jeszcze gorszy efekt jak się te dwa zapachy zmieszają.

Gość CrK
Jak jest wilgoć to pewnie albo już masz grzyb albo zaraz będziesz miała, lepiej znajdź powód tej wilgoci a nie pakuj rzeczy w worki foliowe :o

Gość mówie ci, psikaj ciuchy
perfumami i pakuj je w worki, niech się nie wietrzą w tym smrodzie :)

Gość nillkaa
Tak, teraz pranie suszę na dworze. Od razu na pewno nie śmierdzi, ale jak poleży w domu... Muszę spróbować sposobu z workami, bo specjalnie prać wszystko zawsze przed włożeniem to trochę uciążliwe, w dodatku może nie wyschnąć. Nie wiem czy jest jakiś grzyb, czy nie, nie znam się na tym. Winne jest pewnie za słabe ogrzewanie przez zimę.