Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZSjamesZS

potrzebuje pomocy :(

Polecane posty

Gość ZSjamesZS

sluchajcie, dzis caly dzien propoowalem paniom z kafe aby w zamian za zaplate pokazaly mi jak robia siku w nietypowym miejscu. proponuje za to od 100 zl :) jak.na razie zglosilo sie 8 pan, chcialbym jeszcze 2 :( jameshunt@o2.pl

Gość ZSjamesZS
od 100 zl. w tamtym roku.odezwalo sie 14 a teraz jak na razie 8 pan :)

Gość ZSjamesZS
zdecydowanie.

Gość ZSjamesZS
dlatego widzisz. i tak.kazda Z pan robi siku pare razy dziennie a ja prosze je zeby mi to pokazaly i jeszcze za to place :) uczciwy uklad i czekam na jeszcze jakies chetne.

weź se poszukaj jedna laske realną która bedzie sikac na każde Twoje zawołanie:) bo tu to raczej nie znajdziesz:P

Gość ZSjamesZS
jak pisalem juz znalazlem, od wczoraj.odezwalo sie 8 pan, mam 5 filmikow. w realu bardzo bym chcial ale na razie.nie spotkalem jeszcze takiej kobiety :(

Gość ZSjamesZS
bez przesady. wpisz sobie na yt peeing albo pissing i zobacz jak kobiety za granica sikaja na ulicach czy w windach a potem.to udostepniaja :) ja chce cos.special, dlatego.za to place, jameshunt@o2.pl

Gość ZSjamesZS
no niestety ,dlatego szukam chetnych po forach

Gość krzyk lub śpiew
hm, czy fakt płacenia oznacza, że nie znalazłeś pani, która zrobi to za darmo? ależ te baby pazerne ;p

Gość ZSjamesZS
nie szukalem kobiet pod tym kontem. ze z ktorymi mialem.kontakt po prostu nie mialy takich preferencji, a jak wiadomo, nic.na.sile

Gość krzyk lub śpiew
zsjamesz, pytam z ciekawości, bo skoro "pod tym kĄtem nie szukałeś" oraz "nic na siłę", ale za pieniądze to już tak - cóż... prostytucja ma różne oblicza :) i żeby nie było, że potępiam może poszukaj kobitek o takich preferencjach? obie strony będą zadowolone, a i portfel nie będzie chudszy chyba że płacenie też cię kręci

Gość AgaKristoff
Nie opierdalaj sie z tym mailem i odpisuj mi poki mam ochote to zrobic! :)

Gość ZSjamesZS
powiem tak, moge sobie pozwolic na.takie wydatki. szukajac.kobiety dla siebie nie zakladam, ze musi lubic sikanie. ma spelniac inne role. chyba, ze masz na mysli "kolezanke do sikania" to juz dobry pomysl. chetnie spotkalbym sie z taka kobieta. co.do placenia jeszcze, nie widze.w.tym.nic zlego. pani specjalnie dla mnie to zrobi i otrzyma za to wynagrodzenie

Gość ZSjamesZS
podbije raz przed snem

Gość krzyk lub śpiew
ZSjamesZS, złego nie, ale czyż nie jest przyjemniej, gdy dwie strony mają frajdę? pozdrawiam i powodzenia w zdobywaniu filmów :)