Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WłaśnieJa

Płeć dziecka- kiedy się dowiedziałyscie?

Polecane posty

Gość WłaśnieJa

Witam, kiedy będąc w ciąży dowiedziałyscie się czy będziecie mieć synka czy córeczkę? Ja jestem w 19 tygodniu ciąży, byłam wczoraj na USG i pani doktor powiedziała że to jeszcze za wcześnie żeby było coś widać:(

Mi lekarka w 11 tyg powiedziała że nic nie odstaje i jest szansa na dziewczynkę( 1 badanie prenatalne). W 20 tyg potwierdziła że córa, w 26 tyg tak samo. W 34 jest nadal dziewczynka.

Gość cddfgh
ja rodziłam kilkanaście lat temu..przez całą ciążę miałam 2 USG..jedno na początku, a drugie na dzień przed porodem i gin nie potrafił powiedzieć jaka jest płeć...dowiedziałam się na porodówce..

Gość każdy z kafeterii
16 tc

Gość hehehehehehehe
13 tyg- chłopak

na ostatnim usg na przezierność nie było widać, to był 13 tydz, teraz usg mam dopiero w 20 i mam nadzieję, że już się dowiemy na 100% ;) nie mogę się doczekać ;)

Gość WłaśnieJa
Kurcze to dlaczego mi powiedziała że za wcześnie? A ja już nie mogę się doczekać kiedy się dowiem:)

na początku 4 miesiaca. od początku do końca było że chłopiec i faktycznie chłopiec sie urodził

Gość ijjkk
21 tc - powiedziala, ze na 100% dziewczynka

pierwszy raz powiedział lekarz robiący usg przy genetycznym w 13 tygodniu potem na połówkowym potwierdził. I chyba już tak zostanie;-)

Gość mamapooodluszka
a ja ostatnio bylam w 25 tc i lekarz nadal nie widzial co bedzie, podobno tak sie uklada ze za nic nie mozna dojrzec :)

Gość Sawinka
Ja miałam usg wczoraj, 19 tydzień ciąży i lekarz powiedział że na 95% dziewczynka, chociaż podobno trochę słabo było widać na tym usg. Ok. 14 czerwca idziemy na usg połówkowe (na lepszym aparacie usg) i mam nadzieję, że potwierdzi słowa z ostatniego usg ;) Chyba jakby nic nie widział to nic by nie powiedział na temat płci..?

Gość nolipop
u nas w 19 tc...w 13 tc i w 16 tc nie było widać...

Gość fancloob
U mnie lekarz nie soszukal sie oznak.plci w tygosniu 13ani 17,ani 21,ani 24,da w 28 powiedzial,ze teraz to juz zle widac,bo dziecko duze :)ale popatrzyl i powiedzial,ze raczej dziewxzynka. potem jeszcze dwa razy potwierdzil,w 36 tygodniu to juz tak na bank :)

Gość ojj ciezki
21 tydz - dziewczynka

Gość vecchietta
Ja w 14^15 tyg dowiedzialam sie, ze bedzie chlopiec a kazda nastepna wizyta to potwierdzila

Gość no to po co te utyskiwania
15 tydz - chłopak, 18 tydz (usg nieplanowane, wizyta z powodu zlego samopoczucia, by sprawdzic czy wszystko ok) - chlopak, teraz czekam na polowkowe w 21 tyg, ale mysle ze tez sie to potwierdzi :P z chlopakiem jest latwiej jednak okreslic :p sama widzialam kikucika zanim jeszcze lekarz powiedzial :P i wiedzialam ze to to :P

Gość Kwiatuch
Mi w 12 tyg. powiedzieli że wygląda na chłopca, wczoraj w 21 tc powiedział mi mój lekarz prowadzący że wydaje mu się że widzi że to dziewczynka, myśle teraz kiedy najlepiej iść na następne usg żebym coś wiedziała bardziej "pewnie"