Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

już w niedziele

Polecane posty

Gość tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zarobiła u męża, dupą no bo czym? zegarek wygląda jak męski, za taką kasę kupiłabym ladniejszy.

Gość miszka mikkky
a do czego planujesz zakładać? mi się wydaje,że do krótkich spodenek nie bardzo. ewentualnie sukienka, spodnie...

Gość miszka mikkky
mierzyłaś je wtedy w Zarze a później stwierdziłaś że poszukasz takich przez internet

Gość hhdbgdbsbhsw
Prosze Cię, gdzie mogłaś zarobić taka kase w krótkim czasie? Ty? Bez żadnego doświadczenia, mało zaradna, nie znająca prawdziwego zycia. Tym bardziej, że dzieckiem się musisz zajmować, cały czas siedzisz na kompie, na wizazu, allegro, kafeterii - to też wymaga czasu. A wyzywasz kafeterian ze caly dzien na necie siedza. Szczyt twoich marzen to dom, w którym bedziesz zamknięta. Nie masz do kogo geby otworzyć, siedzisz z dzieckiem co w skuteczności odbiera ci mowę, twoj zasób słownictwa jest coraz uboższy. A Ty i twoja rodzinka to dziwolągi. Siedzicie tylko razem, w sobote kino, żENADA.

Gość kora82
No rzeczywiście wygląda na meski. Jesłi masz szczupła dłoń złe będzie wyglądał. Jest po prostu za ciężki. Ale każdy ma swój gust. Skoro Ci sie podoba i zapracowałaś to spełnij swoje marzenia Pozdrawiam

Gość hhdbgdbsbhsw
oD DZIECKA BYłAś NIELUBIANA, W LICEUM PRZESLADOWANA. Brakowało Ci akceptacji, byłaś zakompleksiona. Teraz odbijasz sobie to wszystko ciuchami i kosmetykami. Jak to jest byc pustą lalą która cieszy się z jakiegoś badziewnego ciucha? Leniem, któey siedzi cały dzień w domu i matka okna mu myje a teściowa gotuje? Pfffff....

Mi się bardzo podoba i bez wahania go kupię:) ręcę mam szczupłe zwłaszcza przy nadgartku dlatego będe musiała trochę skrócić obroże

Gość hhdbgdbsbhsw
Twoje jedyne rozrywki to kino w sobotę i budowa. Wycieczki? Hahaha 2 razy Egipt. Mogłabys troszke bardziej pomyśleć, zwiedzić cos innego. Ale Ciebie nie interesuje nic oprócz dobrego wyglądu i wygrzewanai dupy. Nawet wiadomości nie oglądasz, nie wiesz co dzieje sie na swiecie. Przy tak bogatym mężu powinnaś błyszczeć, nie tylko wyglądem ale intelektem. Przecież z Toba wstyd wyjść do ludzi, bo jak otworzysz buzię to zostaje rozczarowanie. No chyba ze twoj mąz jest tak malo inteligentny jak Ty. Wiesz chociaż jaka religia jest w Egipcie?

Gość hhdbgdbsbhsw
W sumie tak pustym i ograniczonym ludziom zyje sie lepiej. Lubie Cię, ale taka jest prawda. Nie kreuj sie na kogoś kim nie jesteś.

Gość miszka mikkky
sukienka super :)

Gość hhdbgdbsbhsw
Nie twierdze, że jestes nietolerancyjna, po prostu zadałam pytanie czy wiesz jakie wyznanie jest w Egipcie? To była ironia, dziecko.

Gość miszka mikkky
jak ją lubisz to po co tak piszesz? może ma płytkie podejście do życia, może i est pusta jak dzban, ale przy tym jest nieszkodliwa.

Gość hhdbgdbsbhsw
Idę, bo nie ma sensu z Tobą rozmawiać. Zawołaj 12skitzo i pogadajcie o ciuchach. Paaaaa🖐️

Gość miszka mikkky
kasa, uroda- wszystko przemija...niektórzy muszą do tego dość długo dochodzić

Gość olkiio
Jennifer, dlaczego wszystkim dzielisz się z ludźmi z kafeterii? Przyjaciół nie masz? Smutne :( :(

Gość miszka mikkky
moim przyjacielem jest mój facet, przyjaciół tez nie mam, bo kilka razy sie juz na tym przejechałam

Gość olkiio
bo może trudno ci o przyjaciół jak jedyne twoje osiągnięcia to kupno zegarka czy ciuchów? Dlaczego nigdy nie chwalisz się że np. zdałaś jakis trudy egzamin, rozwiązałaś trudną sytuację itp.? To nie ludzie są fałszywi ale może ty pusta, nie masz nikomu nic do zaoferowania jak potrafisz gadać tylko o ciuchach?

Na codzień muszę byc poważną ,odpowiedzialną matką a na kafe wchodze się odmóżdzyć i gadać o głupotach(akurat modą się interesują i nie uważam to za puste ;)

Gość to z pewnością to
czy twoja praca ma związek z zakupem feromonów?:P

Gość to z pewnością to
i nie pisze się "obrożę" tylko bransoletę!