Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Music needs people

Czy w małżeństwie zdarza Wam się, że pragniecie kogoś innego?

Polecane posty

Gość Music needs people

Oczywiście jest rozum, który hamuje przed zrobieniem głupstwa ale zdarza Wam się wciągnąć we flirt w pracy, czuć podniecenie? Po jakim czasie od zamążpójścia? Nie wiem czy u mnie to rutyna jakoś dziwnie mi z tym..Mąż jest naprawdę cudowny i dobry w te klocki a jednak...

Gość AS26
Nie :) Grunt to skupiać sie na drugiej osobie i podgrzewać atmosferę w związku - jeśli obie strony się starają, to może być super pomimo upływu lat. Randki, wypady za miasto, urlopy, niespodzianki. I mimo zawarcia małżeństwa nie ma rutyny i fascynacja trwa :)

Gość Music needs people
AS26 - zazdroszczę:-)

Gość karczmareczka 123
skoro mąż dobry to go szanuj - dziś trudno o "dobry materiał" na męża :)

Kto w dzisiejszym świecie doceni co już ma, potrafi tym się cieszyć? Tylko "więcej", "daj" i "nie ma hamulców" i granic.

Gość Music needs people
Mellygion chyba tak jest ten świat skonstruowany, jeszcze jak te bodźce na około kuszą a nie sobie po prostu są.

Gość pikarella
Tak zdarza się. Ale jak pisałaś ma się rozum i to on robi za "hamulce". I to dość skuteczne. Jesteśmy zwierzętami - zawsze będziemy czuć pociąg do atrakcyjnych osobników płci przeciwnej. Ale jesteśmy też homo sapiens sapiens i mamy głowę która myśli;)

Gość 43324532
Oczywiście że tak. Wręcz nienaturalne jest nie odczuwać pociągu do innych. Ważne by pilnować się, by do realnej zdrady nie doszło, bo to rozwali związek i mocno skrzywdzi ukochaną osobę