Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabkin7

ryby ważniejsze niż ja

Polecane posty

Gość gość
A ja nie mogę znieść tych ryb! nawet jak mamy jakieś wspólne plany on potrafi bez zapytania mnie o zdanie oznajmić mi, że jedzie na ryby i nie obchodzi go co o tym myślę. W jeden dzien weekendu majowego wymusilam na nim, żeby zrezygnował z ryb i spedził ten dzien ze mna. Było bardzo milo i uważam, że byl to jeden z naszych najfajniejszych dni od dawna, natomiast on do dzis mi go wypomina i mówi, ze jeszcze mi tego dnia nie wybaczyl. ehh...

Gość gość
pewnie jestes nudna bo marudna to na pewno

Gość gardiena
On pisze tutaj - http://www.splawik.com/ ? Mój facet ma tak samo, ale mnie to nie przeszkadza. Każde z nas ma jakieś hobby, ale mamy też czas dla siebie. Zdarza się, że razem jeździmy na ryby - przynajmniej przy ładnej pogodzie mogę się poopalać :D

Gość zccs
Na stronie http://przewodnicywedkarscy.pl znajdziesz ofertę bardzo dobrego organizatora takich wypraw - regularnie z nimi jeżdżę i jeszcze do tej pory nie miałem najmniejszych powodów do narzekania.

Gość rybcia wedkarza
a ja sie ciesze, ze moj facet woli isc na ryby niz mialby robic jakies glupoty. widze ile sprawia mu to przyjemnosci i jak lubi opowiadac o tym.. wiec slucham wytrwale, dopytuje co i jak, bo widze ze sprawia mu radosc mozliwosc pokazania mi czegos... chwale jego zdobycze hehehe:) latem po pracy rzucalismy wszystko, bralam kocyk i ksiazke a on wedke i myk nad wode razem, albo po prostu siadalam obok i gadalismy sobie... oj baby. lepiej zeby jezdzil do kochanki??

Gość Sabrina203
Ja tam chodzę z moim chłopakiem na ryby. Każdy z nas ma swoją wędkę (http://wedkarskikrakow.pl/wedka-traper-elite-feeder-360m-90-150g/). Nawet takie same, bo kupowaliśmy razem. Oby dwie bardzo dobrej jakości i nadal w dobrym stanie. Takie hobby wcale nie jest tak bardzo kosztowne, a można fajnie spędzić razem czas. Lubimy sobie wyjechać pod namiot nad jezioro i przez całą noc razem przy pomocy wędek łowić ryby.

Gość lainka
przesadzasz troszkę. ja tam się ciesze jak mój facet wypływa na kutrze cpt morgan i przynosi do domu świeże dorssze. kocham ryby a tym bardziej świeże. swoją drogą lepiej żeby miał jakieś hobby niż miałby siedzieć przed tv z piwskiem...

Gość gość
co za prymitywna pi.pa wyciąga stare tematy? :P

Gość gość
Miałam ten sam problem, ale zaczęłam razem z nim wędkować. Pierwsze kroki skieruj do sklepu www.Iperch.eu

Gość gość
Może warto dołączyć do męża na wędkowanie? Kup jakąś wędkę, np. ze sklepu - www.FishingCentre.pl

Gość Mld d

Jak masz małe dzieci i wszystko jest na twojej glowie a mąż ogania sie za rybkami NAWET W DZIEŃ DZIECKA i ci powie ze dzieci na rybach przeszkadzaja bo halasuja to sory ale nie nienawidze tego wedkarstwa i wszystkich traktuje jak samolubnych gnoi uciekajacych od obowiazkow. 

Gość Rumianek

Mam męża tzn lokatora bo słowo mąż to juz za duzo powiedziane...nie rozmawia ze mna ani z dziecmi mam 28lat jestem samotna, nie mam wsparcia w nim, jestem zmeczona, i bezsilna, przez wszystkie lata gdy są dzieci bylam z nimi nigdy nie odpoczelam. Nie uprawiam z nim juz seksu bo zaczynam go nienawidzic traktując jak powietrze. I tez nie mam ochoty chodzić z nim na ryby ost skończylo sie udarem słonecznym dla dzieci i poparzeniami słonecznymi.