Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamanowa

MAXI COSI CABRIO FIX czy PEBBLE - który wybrać

Polecane posty

Gość szamanowa

Dziewczyny pomóżcie, bo nie wiem który fotelik wybrać. Przy pierwszym dziecku miałam MC Cabrio Fix, ale niestety go sprzedałam. Była zadowolna. Teraz muszę kupić nowy dla drugiego maluszka, ale nie wiem, który model lepszy i wogóle czym się różnią oprócz ceny i troszkę wizualnie. Czy ktoś ma Pebble i mógłby mi wskazać minusy - bo plusów znalazłam dużo - a nie do końca ufam sprzdawcom :)

Gość hsf
ja mam do sprzedania cabrio fix wraz z baza isofix w bardzo dobrym stanie uzywalam go ok 7 miesiecy, corka niestety wyrosła, bylam bardzo zadowolona, dziecko przede wszystkim nie bylo spocone jak w nim jechalo samochodem. Moja szwagierka ma ten pebble i narzeka na material dziecko sie strasznie poci.

Gość szamanowa
No właśnie coś gdzieś mi wpadło, że Pebble są szyte z jakichś dziwnych materiałów :/ A jaki masz kolor Cabrio Fixa?

Gość hsf
jasno szary z ciemnym szarym, budka koloru czarnego mam do tego wkladke dla niemowlaka, bodajze folie przeciwdeszczowa lub moskitiere- nie pamietam dokladnie bo tego nie uzywalam no i jeszcze adaptery do wozka Xlander by mozna bylo wozic fotelik w wozku

Gość szamanowa
Jeśli możesz poślij mi proszę cenę i jakąś fotkę na maila danuta.moscinska@wp.pl. Dziękuję,

ja tez miałam pebble i minus jedyny to to że maluch właśnie sie poci strasznie:/ a tak na marginesie to raczej nie powinno sie kupować używanych fotelików a jak już to od kogos zaufanego żeby wiedzieć ile faktycznie lat ma fotelik i czy aby na pewno nie brał udziału w jakimś wypadku czy choćby niewielkiej stłuczce:) poczytaj sobie autorko:) bo ja jak poczytałam i pooglądała to juz nie żałowałam kasy na fotelik a używanego bym nie kupiła..

Gość szamanowa
2+3 :))) - a czy masz zastrzeżenia co do wagi fotelika i długości pasów? O tym też czytałam i dziwię się, bo ludzie mówią, że dużo cięższy niż Cabrio Fix, a w danych technicznych znalazłam, że różniaca do 600gram, więc chyba nie tak dużo

Gość hsf
wyslalam maila

Witam, Jeżeli Maxi Cosi Cabrio Fix z bazą jeszcze jest aktualny, to proszę o zdjęcia i cenę, na maila: donia.monia@interia.pl Poszukuję też Maxi-Cosi PEBBLE -chętnie KUPIĘ z bazą / lub bez. Oferty wraz z ceną proszę na maila jak wyzej: donia.monia@interia.pl Z góry dzięki:)

ja bym się kierowała okazją cenową, bo tak na prawdę i cabrio fix i pebble to bardzo dobre foteliki dla niemowląt, przede wszystkim bezpieczne i trwałe, montowane tyłem do kierunku jazdy posłużą odpowiednio długo, także najlepiej pojechac autem i przymierzyć który bardziej pasuje