Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weterankaaa

DLA STARAJĄCYCH SIĘ O DZIECKO - mam wejściówki

Polecane posty

Gość weterankaaa

Cześć dziewczyny, mam do rozdania wejściówki do nowego portalu dla starających się o dziecko. System wyznacza dni płodne i termin owulacji na podstawie dostarczonych codziennie informacji (temperatury, śluzu lub testów owulacyjnych). Dużo dobrych informacji o staraniu się o dziecko. Można tam sprawdzić czy cykle są prawidłowe i zapisywać swoje objawy. Aby móc się zarejestrować trzeba użyć tego linku (serwis jest jeszcze dostępny tylko na zaproszenia): http://ovufriend.pl/?code=ydyfety Mam nadzieję, że link będzie pomocny. Trzymam kciuki za wszystkie starające się.

Gość lato idzie latoo
ile razy bedziecie jeszcze to wklejac:O:O

Gość wiedzmaa
Dzieki zarejestrowałam się! Fajny, choć wyjdzie w praniu jak działa.

Gość comyslicie
Mnie się bardzo podoba, ale jestem dopiero kilka dni. Jeśli ktoś już jest dłużej w OvuFriend, to dajcie znać co myślicie! Staram się dopiero 3 miesiąc tak na serio, choć myślałam że uda nam się w pierwszym zajść :-)

Gość monikakli
ja jestem juz teraz drugi cykl na ovu i bardzo mnie to wciągnęło. Zaczęłam mierzyć tempke i w zeszłym cyklu miałam monitoring owulacji i to co wyznaczył mi system zgadzało się co do jednego dnia. Tylko musiałam zmienić przegłądarkę internetową, bo mi strasznie wolny chodził na mojej starej, teraz jest już dobrze.

Gość chichotka78
Ja mierzę temperaturę i sprawdzam śluz. Robiłam testy i mi się sprawdziło z nimi kiedy mi wyznaczył owulację na wykresie. Podoba mi się że jest ładnie i przejrzyście zrobiony ten portal. Generalnie oceniam na 4+.