Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

krytyczki filmowe

Polecane posty

Witamy, dzisiej chcemy zajonc cie krytyczanstwem powarznego kina, trochie filmuw obejrzalysmy I uwarzamy, ze najlepiej znammy sie na tym co dobre co nie. Lobimy kino niezalerzne I powarzne prodokcje dobitnych rerzeyseruw takich jak: kasia cichochlopek, chanka mostowiak, edyta chierbus, karol krawczyk I jego syn mijolaj krawczyk I aston skuczer. na poczontek zajmniemy sie mikolajem krawczykiem I jego filmem piersza milosc. morzecie terz zdawac pytania, pytac co rerzyser mnial na mysli, co by bylo gdyby, nie pytajcie tykko o dalsze losy bochateruw, bo wam nie powiemy.

czy wróci do marysi to mnie interesuje .potem wam dam do ocenienia którys film z mojej listy

Mikolaj choc bzydki to bardzo wybitny I dobry aktor I rerzyser, dobze nagral I dobze zagral, lodzie dali sie nabrac na jego romans z jego dziewczyno agnieszko wlodarczyk. Film idzie we strone drramatorgii obyczajowej pzeplatanego z tchrilerem, jest to mocne kino dla lodzi o mocnych nerwach. Film je bardzo rzyciowy o lockich losach, to co lodzie najbardziej lobio oglondac lockie tragedie, pokazoje pulswiatek pzestempny, rerzyser by dobze nam to ukazac sam wciela sie w role gangstera by film byl bardziej wiary godny.

Trodno zwiazdo est pzewidziec czy bendo razem, gdyrz aktorn tak jak wspomialysmy jest trilleristo I wszystkiego sie morzna po nim spodziewac.

Gość joaska11
Fielka,a co ze snem?

Sen josz wyjasniony, okazalo sie rze fiel 2 miala podobny I pewnie szykoje sie napat na nasz sklep.

Czekamy na proporcje filmuw do zrecynzowania. Co was interesoje.

Borze!!!!!!lodzie ja zwarjoje z wami zara! Piszta albo koniec bo josz sil nie mamy na was! Jak to sie muwi, pisz do slopa a slop jak dopa! Ostatni raz pytam I odejde powarznie jak nie bendzieta zagadywac.

Licze do 3 jak nikt sie sie pojawi to rzegnam I tera josz rzarty sie skaczyly!

Raz, dwa trzyy. koniec. .mam w dopie. rzegnam josz na zawsze. do niezobaczenia zatloszczone kaszaloty,

Gość joaska11
Mnie to interesuje Rysiek z klanu,dlaczego odszed z takiego wzientego serialu?,przecie rerzyser obsadzil go dorzywotnio a on taki nomer wyrrznol.

Pzez was nabawilam sie tylko choru b, chemiofobi, chemiofili, schizopremi I taki tam! Josz dosc! Czas zaczoncwychodziczdomu. Won

Gość xcvughoj
spacer po linie co sadzisz ???

Pan RYSZART to je dobry aktor, on otszed z durzych ekranuw bo chce sie wykazac w bardziej ambitnych filmach, tera obecnie jest wodzianko w znanmym serialo na skale narodowo pot tytolem majkiel szow.. Poza tym on w tym filmnie terz nabawil sie duzro chorub podobnych do naszych I lodzie posondzajo go o zespul Downa (przepraszam Maicus I cala reszta- nie nasmiewam sie, mowie jak jest).

Wracajonc do Ryska on zaczyna coraz powarzniej myslec o zakaczeniu kariery aktorzyny w dodatku kepskiego I chce wstompic do mafii prurzkowskiej, a porenczam za niego ze zna sie na marginesowaniu.

Spacer po linie, bardzo dobry chorror, pelen emocji, niejednemu twardzielowi trzonchaly sie wory w gaciach ze strachu, tylko nieliczni byli w stanie obejzec film do konca. Lina byla tutej gluwnym bochatere. Bardzo dobze zagrala, najlepiej w momencie gdy pru bowala nabrac publikie ze sie urywa, do konca tzymala w napienciu. Dopiero w ostatnich sekondach filmu penkla jak gumka receprorkaa w tle lecial niesamowity utuw znanej piosenkarki witnej chiuston pt. We always love you. Widzowie seans zakanczali zalani lzami.

Gość xcvughoj
hahahah dobre spacer po linie to nie horror tylko film biograficzny o johnnym cash

A no widzisz, niby to tylko film biograficzny a ile. Budzi emocji. To jest wlasnie dobry film, pamnientajcie ze tylko o dobrym filmu da sie durzo powiedziec.

Czekam, wiedza was pzygniotla, jak zwykle wasze muzgi nie wiedzo o co pytac, z reszto jake muzgi? Polowa kafeterjuszy zamniast muzgu ma rozbite stare jajo. Niech ktos zablysnie inteligecjo. Czekam.

ok, teraz film który kocham w strone marrakeszu nie wiem czy poprawnie napisalam, ale wiadomo o co chodzi co onim myślicie fielki?

Zwiazdo niestety ale mosimy wzrucic ci uwagie ze nie masz gostu kinowego, marna kieszen to opowiesc o pewnym rzebrako ktury pracowal we sklepie z odzierzo I wiecznie nie mial kasioty, moral z tego taki, ze wolal isc na bezrobocie I nie miec kasy I lerzec oplackiem na dopie, nirz charowac jak wul I terz nic nie miec. Film lodzi nie porosza, nie wz bodza ani litosci, ani rozpaczy nad marnym losem sprzedawcy. Raczej lodzie patzo na niego z niechencio I chentniej by na niego spluli. Do tego jest on bez stodiuw co porosza telewidzuw do dyskosji, rze sie nie ma co dziwic ze skonczyl tak a nie inaczej.

Chiej damolko, zataczamy sie w bagnie. Josz koniec... Nasz okres sie zblirza.

Zgadza sie, ale to jak widac w naszej karieze nie pomorze...

Fiel to kłamstwo totalne, to he o matce z 2 dzieci film. Damulko masz na mysli wczorajszy film, co ja myślałam że to nie ten a to ten był?

No nie wiem zwiazdo widocznie ty oglondalas jakis inny film, z jakego malego ekranu, my to tylko same dziela literackie.

Widzisz kupko, bo jak sie chleje to wie sie kedy. A z reszto jak jestes szefowo to bondz dobro kobieto I daj im dzis wolne, po co. Sie mata wszyscy menczyc a I ty bys se polerzala. Mi pomaga kiebab I barszcz czerwony.