Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Velvet Draconis

Rozważania o naturze ...

Polecane posty

Nie wiem, czy to nie nazbyt poważny temat do rozważań jak na piątkowe, słoneczne przedpołudnie, ale dręczy mnie (lekko, ale jednak) pewna kwestia. Otóż - czy to w porządku, że facet będący w związku małżeńskim, dość szczęśliwym związku dodam, poszukuje potwierdzenia swojej męskości poza tym związkiem? Nawet jeśli nie "sięga" po fizyczne kontakty, poprzestając na tzw. flircie?

nie mam pojecia :) facetem nie jestem...kwestia jest tego co nazywasz szczesliwym zwiazkiem?:P jakie masz jego wyobrażenie ;)

No cóż, związek, którego owocem jest dwójka cudownych dzieciaków, w którym małżonkowie dobrze się ze sobą czują, kochają się (zarówno w sensie uczucia jak i fizyczności) ... chyba można nazwać szczęśliwym? Czy nie?

to rodzinna sielanka :classic_cool: ale czy szczescie?:)

aksamitny....jeśli to tylko flirt to chyba nic złego;) v34...czesc śliczna:D

moze sie "wydawać" bardzo dobre słowo:classic_cool:

sorelka czesc laseczko ;)

Gość Dex82
czesc! Velvet dobry temat. tez sie kiedys nad tym zastanawialem... zastanawiam sie czy to ze mna cos nie tak czy tak ma wiekszosc facetow...

velvet jakby flirt nie mógł potencjalnie zniszczyć szczescia to byś sie z nim nie chował :classic_cool: ja uwazam ze seks to jednak najwiekszy cement zwiazku :classic_cool: mozna sobie w nim pióra drzeć ale dzieki udanemu pozyciu wiele spraw ma łagodny przebieg :P

V34, ależ ja na seks nie narzekam, bo chociaż nie jest on może jakimś orgiastycznym nie-wiadomo-czym, to mimo wszystko sprawia nam obojgu dużo satysfakcji (no przynajmniej mnie na pewno). Mimo to ... czasem mam ochotę "popodrywać" jakąś inną kobietę. A kryję się z tym właśnie po to, żeby tego wszystkiego na potencjalne nieszczęścia nie wystawiać :)

hmmm to masz w takim razie albo niską samoocenę?:classic_cool: albo zonka to ta pierwsza i jedyna :D

no tos sie chopie nie wyszalał :) a nie ciekawi cie jak to jest z inną?:)

Gość jamtezfacet
velvet , faceci tak mają .... taka juz nasza natua łowcy ...

Ja stawiam na chęć dowartościowania się i sprawdzenia, czy możesz być dla kobiet w jakimś sensie atrakcyjnym mężczyzną. Wiadomo, dla żony jesteś tylko mężem(no może aż) ale to nie starcza męskiej próżności.

dark_side, nie przeczę, masz rację, to jest forma "dowartościowania się", ale czy to jest normalne, naprawdę każdy facet tak ma?

Wielu tak ma, najczęściej podczas "kryzysu wieku średniego";) Jednym starcza niewinny flirt, inni zapędzają się dalej w tym dowartościowywaniu.

Ja bym tego nie łączyła z wiekiem. Nazwa zjawiska wskazuje na wiek, ale z moich obserwacji taki kryzys przychodzi w różnym okresie życia.

Smoku, nie wiem czy wszyscy tak mają ale ma pewno większość ;) i nie koniecznie chodzi o kryzys wielu średniego :)

dark_side, ale pozostałych objawów u mnie brak, szczególnie nie zamierzam nabyć kabrioletu ani motocykla :) Amitiel, skoro to taka generalna przypadłość, to chyba nie mam sensu z tym walczyć.

No niekoniecznie. Jeśli ktoś jest permanentnie niedowartościowany, to stale szuka takich uniesień. Jeśli czasowo, to stawiam na kryzys;)

a czujesz ze powinienes z tym walczyć?:P jesli tak to dlaczego?:P

To ja tu język strzępię, a Ty nie zamierzasz przewieść mnie motorem?;) Mężczyźni na różne sposoby podbudowują swoje ego, czasami kupnem zabawek typu kabriolet, czasami stają się kulturystami, a czasami zaliczają kobiety w różnej formie;)

faceci jak kobiety też lubią czuć się atrakcyjni,flirt z inną kobietą daje właśnie takie poczucie,kobieta wystarczy że wskoczy w krótką mini i szpilki i już faceci na ulicy głowy odwracają,i o to kobietom pewnie chodzi.żeby poczuć się atrakcyjną,facet musi poflirtowac bo w szpilkach przecież nie wyskoczy :-)

Ja w szpilkach ... to zbyt okropne, żeby nawet sobie wyobrazić ... Kulturystą nie jestem, na kabriolety mnie nie stać, zostaje więc tylko ostatnia opcja podana przez dark_side :)

Kabriolet to właśnie takie męskie szpilki:) Po co go kupują i jeżdżą w szczycie przez miasto? Czują się atrakcyjniej kiedy wzrok kobiet skupia się na jego kabriolecie. Taki samochód to sprawa prestiżu. Dla kobiety to sygnał, że facet jest zaradny, dobrze sytuowany, ma styl i klasę;)