Gość pliszka1 Napisano Maj 25, 2012 Ostatnio czytałam, że to w 100% zioła, które usuwają nadmiar wody z organizmu a z nim toksyny - jestem skłonna skorzyżystać, ale może ktoś już stosował i mi doradzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcys89 Napisano Lipiec 31, 2012 Swietny, skuteczny i niedrogi w dodatku działa, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniszka88 Napisano Sierpień 3, 2012 a co to znaczy że działa? jakie efekty zauwazyłas? ja dzisiaj ide kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anawam Napisano Sierpień 10, 2012 jak zaczynasz go stosowac czujesz z miejsca moczopednosc, po tygodniu jest cie 2 kg mniej, jestes mniej opuchnienta i dobrze sie czujesz - takie dzialanieja zauwazylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bozenka_gdansk Napisano Wrzesień 10, 2012 Najlepszy detox, super dzialanie, polecam wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yaris2 Napisano Październik 8, 2012 Skuteczny prepaparat poprawił mi cerę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saluranka Napisano Październik 9, 2012 NIe dość że czuję się lepiej to Saluran z Algami sprawił, że schudłam 3 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saluranka Napisano Październik 9, 2012 NIe dość że czuję się lepiej to Saluran z Algami sprawił, że schudłam 3 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strange girl Napisano Styczeń 24, 2013 Stosował ktoś jeszcze? Naprawdę są efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzannna3anna Napisano Kwiecień 4, 2013 Stosuje 2gi tydzień wszystko ok, jestem zadowolona, lżejsza i lepiej sie czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrystynaB6798 Napisano Sierpień 24, 2013 Używaliście preparatu o nazwie Saluran? Bo wyszukiwałam komentarzy dotyczących tego leku i postanowiłam Was zapytać. Możecie coś opowiedzieć mi o tym produkcie? Warto go kupować, są dostępne jakieś zamienniki? Tu zanalazłam trochę opinii o Saluran: http://www.listalekow.pl/saluran/ - myślicie, że warto się tym zasugerować? Nie w smak mi się naciąć i roztrwonić bezsensownie pieniążki, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Dzięki za wszelkie porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinika Napisano Sierpień 28, 2013 Polecam wszystkim saluran. Same zioła i czuć działanie od 1 tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika93 Napisano Wrzesień 17, 2014 Wczoraj kupilam saluran z apgami wzielam pierwsza tabletke a dzis na wadze 1 kg mniej :) polecam nie drogi i skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2014 jeje je reklama , znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 A nie dziala czasem od patrzenia na tabletki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2014 taaaa haha 1 tabletka i 1 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LOLAYO Napisano Listopad 4, 2015 Po miesiącu stosowania SALURANU, mam wyraźnie lepsze samopoczucie,lepiej sypiam i trochę spadła mi waga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiunia86 Napisano Listopad 4, 2015 godny polecenia! delikatne działanie moczopędne, mniej toksyn, poprawa stanu cery. same plusy :) a przede wszystkim dużo lepsze samopoczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda1212 Napisano Luty 8, 2016 Ja też mogę polecić. Stosuję od jakiegoś czasu i na prawdę widać efekty. Warto spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2016 Ja również mogę polecić Saluran. Bardzo dovbrze wspomaga oczyszczanie organizmu i usuwanie wody. Kilka kilogramów mniej i duuużo lepsze samopoczucie. Warto spróbować. Cena też nie za wysoka. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach