Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szepi

ale wstyd... moja kobieta jest ewidentnie zirytowana

Polecane posty

Gość szepi

sytuacja z wczoraj... no takiego wstydu dawno chyba nie przezyłem u znajomego zrobilismy delikatną posiadówke, było whisky, piwka itp.. ja z kobieta i on z kobietą no i generlanie kazdy się dobrze schlał i zaczelismy sie lizac, on ze swoją panną ja ze swoją, no i wiecie jak to jest.. pod wplywem emocji poszedł tekst, żeby sie pokochac :D oczywiscie ja ze swoją, on ze swoją.. ale ze na jednym łóżku no i zaczelismy sie bzykac i dosłownie skonczylem po minucie.. a kumpel tam ciął swoją panne dobre 30 min, a my po minucie zwała ja pierdole jaki wstyd.. ta jego laska sie ze mnie ironicznie śmiała a moja to dosłownie była zażenowana, az sie boje czy mnie nie rzuci ;/ bo dosłownie od tamtej akcji do tej pory praktycznie nie gadalismy, KURWA JAKI WSTYD!!!!!

Gość pieróg ruski
No to teraz twoja kobieta będzie chciała żeby od tamtej chwili ten twój kolega ją bzykał.

fajne prowo, ale po alkoholu to raczej ciężko skończyć w minutę :D no chyba, że normalnie kończysz w 3 sekundy :D 1/10 na zachętę :P

Gość szepi
buaha to nie prowo idioci.. ja zawsze tak koncze, tzn roznie.. czasem mam dzien, ze moge troche dluzej, ale przecietnie zawsze koncze tak szybko- tak bardzo podnieca mnie moja laska i tak bardzo kocham sex, ze sie tak podniecam.. nie wiem jak to zmienić kurwa az sie boje napisac esa do panny bo czuje ze nie chce sie ze mna dzis widziec

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
Idź się leczyć cepie. Piszesz jak jakiś dres.

Gość szepi
w sumie i tak się polepszyłem, bo wcześniej kończyłem zanim kiełbasę wlożylem w dziuplę, teraz już robię tak z osiem ruchów i bach.

Gość szalony jebaka
wszyscy jestescie prawikami frajerzy

Gość Jury underground
Szkoda pisac bo nigdy nie zejdzie na 2 strone.

"ja zawsze tak koncze, tzn roznie.. czasem mam dzien, ze moge troche dluzej" hahaha :D biedna ta twoja panna. słowo "orgazm" zna pewnie tylko z cosmopolitana :D