Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wirtualna- Niebezpieczna

Związek w którym ona jest starsza- ma szanse?

Polecane posty

Gość Wirtualna- Niebezpieczna

Myślę o konkretnym przypadku. Mam kumpla 3 lata młodszego, wogóle mnie wcześniej nie pociągał, zreszta on jeszcze ma szkołe- ja już prace. Mimo to nasze rozmowy są ostatnio coraz częstsze i bardziej intymne. Wydaje mi się bardzo bliski, czuje, że rozumie mnie lepiej niż inni faceci z ktorymi miałam do czynienia. Fizycznie mnie nie pociąga ale intelektualnie bardzo. Myślicie, że jest sens zabiegać o to by ta relacja przerodziła się w coś więcej? Ps. Wiem, że ja mu się podobam- też fizycznie , ale on sam siebie przekonuje, że nie chce na razie z nikim się wiązać...

Gość Ja Ci powiem tak
Mialam faceta,3 lata mlodszego (teraz ma lat 20),bylismy ze soba 2 lata i pierdolnelo... Choc dogadywalismy sie swietnie juz innych rzeczy od zycia chcielismy- ja raczej doroslych (choc zdziadziala nie jestem),a on po 2 latach stwierdzil,ze sie dusi ze mna,ze nie chce spedzac ze mna czasu,bo chce jeszcze pokorzystac z zycia zanim zamieszka ze mna itd... Moja kolezanka tez miala mlodszego o 3 lata faceta (o rok starszy od mojego) i tak samo sie skonczylo... Daruj sobie. Mowie Ci,zakochasz sie i sila rzeczy bedziesz chciala wiecej,a mlody chlopak (mowisz,ze sie uczy,wiec pewniema kolo 20tki) w pewnym momencie sie wycofa... Z dobrego serca Ci radze. Moze byc inaczej,dobrze,rzecz jasna,ale ja bym odradzala. Dwa razy do tej samej rzeczki tez nigdy juz nie wejde...

Gość Ady
Trzy lata to żadna różnica. Większym problemem może być twoje wmanewrowanie go w związek. Jeżeli interesuje cie sam seks, to OK, ale jeżeli masz ochotę na coś trwałego, to możesz sobie zafundować wielkie rozczarowanie na własne życzenie. On naprawdę może nie mieć jeszcze ochoty na więzy w jakiejkolwiek postaci.

jestem starsza o prawie 5 lat i mamy się dobrze. :) Więc chyba ma szanse, pod warunkiem, że ludzie mają podobne podejście do życia i plany na przyszłość.

Gość moze cos z tego bedzie
mojego chlopaka brat zaczal sie spotykac ze swoja jak mial 18 chyba a ona 3 albo 4 starsza. na dzien dzisiejszy on ma 25 ona no 29 sa od 2 lat malzenstwem.

Gość moze cos z tego bedzie
mojego chlopaka brat zaczal sie spotykac ze swoja jak mial 18 chyba a ona 3 albo 4 starsza. na dzien dzisiejszy on ma 25 ona no 29 sa od 2 lat malzenstwem.

Gość Ady
" [zgłoś do usunięcia]Ja Ci powiem tak Mialam faceta,3 lata mlodszego (teraz ma lat 20),bylismy ze soba 2 lata i pie**olnelo..." 17-latek to nie "facet" to jeszcze dzieciak, to głupota oczekiwać od takiego deklaracji na całe życie :P to musiało pier***nąć :D

Gość Ja Ci powiem tak
Mial 18 lat jak sie poznalismy,teraz ma 20:p ale autorki facet w podobnym chyba wieku jest. Jasne ze ok 30 r.z. 3 lata roznicy w wieku nie maja znaczenia,ale u mlodych ludzi ciezko z tym,zwlaszcza,ze kobiety generalnie szybciej dorastaja.