Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanwiaajacasienadimieniem

podoba wam się imię Edyta dla dziewczynki ?

Polecane posty

?

Gość jdjdf
nie

Gość Krawatka87
Mi się podoba.

Gość stonoga dwunoga
tak

Gość Lejdi Milejdi
mi nie za bardzo, ale to wam ma sie podobac. przynajmniej nie jest ich tak duzo jak zuzek, emili, amelek itd.. ;-)

Gość Endi86
Ja mam na imię Edyta :( mama mnie skrzywdziła, ale chociaż mojemu mężowi się podoba :)

Nie bardzo, ale bardziej niz Nicokla, Maja albo inna Wiktoria. Według mnie ładne imiona to Helena, Malwina, Justyna i Emilia :)

Gość powiem i ja.....
dawno nie słyszałam tego imienia ....szczerze mówiąc raz w życiu tylko zetknęłam się z osobą o takim imieniu a i nie słyszałam żeby ktoś wśród znajomych dał tak dziecku na imię albo rozważał taką możliwość ale czemu nie jeśli Tobie i mężowi pasuje to dajcie tak na imię córce

Gość jcpenny
nie cierpię tego imienia. błeeeeeee

nie bardzo, ale jeśli Ty ubisz to czemu nie?

Gość rodzynki w czekoladzie
ja też mam na imię Edyta i kiedyś jako mała dziewczynka byłam bardzo z niego niezadowolona, bo w całej szkole nie było drugiej dziewczynki o tym imieniu ;), teraz mam 27 lat i z perspektywy czasu widzę, że nie potrzebnie się stresowałam tym imieniem, bo nie jest takie straszne jak mi się kiedyś wydawało, a urok mojego imienia dostrzegłam dopiero jako nastolatka, jedyne czego nie lubię to zdrobnienia Edysia, ale na szczęście nikt tak do mnie się nie zwraca p.s. nigdy nie miałam żadnej przykrości, ze strony dzieci w szkole itp ze względu na imię

Gość matka matka matka
nie podoba mi się ale to przez wredną kobietę o tym imieniu, strasznie dużo krwi mi napsuła

Mnie tez sie nie podoba ze względu na pewna kobietę która tez mi strasznie nerwy popsula ogólnie edyty jakie znam są dwulicowymi sz......

mi sie nie podoba ale moje wybrane imie Wiktor - tez rzadko komu sie podoba , i mam to gdzies ;)

Gość gość
Też mam tak na imię i osobiście nigdy mi się nie podobało to imię ale tak jak poprzedniczka muszę przyznać że z przykrością się nie spotkałam odnośnie imienia więc nie jest tak źle :)

Gość nie podoba mi się
:P

niee jest takie "ciężkie" bynajmniej ja je tak odbieram ale kwestia gustu nie sugeruj się opinią innych :) ja z kolei miałam kiedyś dobrą koleżankę o tym imieniu.

a mi sie nie podoba Natalka, jest obrzydliwe, pol osiedla ma tak na imie.

Wszystkie Edyty jakie znam (3) to fajne babki - radosne, pełne życia, optymizmu. Imię mi się podoba. Chociaż jak dla mnie jest z nim pewien problem - albo mówi się do tej osoby poważnie Edyto (tak jak np.Kamilo), albo bardzo dziecinnie Edytko (Kamilko). Brakuje mi formy pośredniej, z której mogliby korzystać rówieśnicy czy nauczyciele (np.Hanna, Hanka, Hania) - jeżeli rozumiesz o co mi chodzi.

Gość jaaaaadddd
ja jesteM Kamila i pośrednie zdrobnienie mam Kama :)