Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

Nivea , Johnson&Johnson czy Bambino?

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

kosmetyki ktorych firm sa wg Was najlepsze dla niemowlaczka?

Jak dla mnie to najlepsze jest Johnson co do kapieli nivea przeiwsloneczne ale to sprawa indywidualna u mnie po bambino wystąpiła wysypka

Gość jdjdf
Ja słyszłam, ze na początku jak najmniej kosmetyków czyli mydełko, chusteczki, sudocrem lub jakiś inny;) a no i oliwkę bądź parafinę. Orientuje się może ktoś co jest lepsze oliwka czy parafina? slyszałam ze oliwka wysusza skórę

Gość według mnie najlepsze
jest bambino. na J&J syn byl uczulony, podobnie na sudocrem. Nivea nie lubię, więc dziecku tez nie kupuję.

Gość Bed in bed
Bambino produkuje Nivea, poczytaj z tyłu opakowania. Johnson uczula 80% maluszków.

Gość mamapooodluszka
up

Gość jugo
do kąpieli zdecydowanie najlepsze oilatum soft. drogie ale wydajne, nie wysusza skóry, nie trzeba potem żadnych oliwek i kremów używać...

Gość Bed in bed
Pierwszy miałam Oillatum, później kupiłam Oillan, bo tamtego nie było akurat, trochę tańszy a tak samo skuteczny i przy nim zostałam. Używaliśmy do 6 miesiaca. Teraz używamy płynu do kąpieli Babydream z Rossmana - taki niebieski. Daje się tego jakieś 3 krople, ma w składzie też coś coś dobrze natłuszcza skórę i też nie trzeba dziecka niczym smarować po kąpieli.