Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
karmen111

Podejrzewam męza o zdradę

Polecane posty

Witam wszystkich Bardzo proszę o opinię ponieważ sama nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem kilka miesięcy po ślubie, bardzo kochamy się z mężem. Postanowiliśmy założyć rodzinę i jestem w 4 miesiącu w ciąży. Zawsze mu ufałam i nigdy go nie sprawdzałam pod tym względem. Ostatnio coś mnie jednak podkusiło i weszłam na jego profil na nk. Dotarłam do wiadomości trzy miesiące przed ślubem, w których pisał z jakąś znajoma o swoich spotkaniach, że nie mógł dotrzeć, bo wyskoczył mu wyjazd służbowy. Faktycznie wtedy wyjeżdżał. Zostawił jej nowy nr telefonu (jego prywatny), aby się z nim skontaktowała, jak będzie znowu w mieście. Pisała co u niego nawet nie wspomniał, ze jest zaręczony, że za trzy miesiące ślub. Kompletnie nic. Wspomniał o jakiś remoncie, który zresztą dawno skończył w mieszkaniu. Zrobiłam mu z tego powodu awanturę, nie znam jej i nigdy nic mi o niej nie wspominał. Stwierdził, że jestem niepoważna, nigdy mnie nie zdradził nawet nie miał takiego zamiaru i że nie ma mnie za co przepraszać. Pewnie tak było, ale po co coś przed sobą ukrywać, dlaczego miał zamiar, a nawet mogł się spotkać z tą kobietą w tajemnicy przede mną? Może to ja jestem nienormalna,bardzo mi przykro z tego powodu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować