Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmen111

Podejrzewam męża o zdradę

Polecane posty

Witam wszystkich Bardzo proszę o opinię ponieważ sama nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem kilka miesięcy po ślubie, bardzo kochamy się z mężem. Postanowiliśmy założyć rodzinę i jestem w 4 miesiącu w ciąży. Zawsze mu ufałam i nigdy go nie sprawdzałam pod tym względem. Ostatnio coś mnie jednak podkusiło i weszłam na jego profil na nk. Dotarłam do wiadomości trzy miesiące przed ślubem, w których pisał z jakąś znajoma o swoich spotkaniach, że nie mógł dotrzeć, bo wyskoczył mu wyjazd służbowy. Faktycznie wtedy wyjeżdżał. Zostawił jej nowy nr telefonu (jego prywatny), aby się z nim skontaktowała, jak będzie znowu w mieście. Pisała co u niego nawet nie wspomniał, ze jest zaręczony, że za trzy miesiące ślub. Kompletnie nic. Wspomniał o jakiś remoncie, który zresztą dawno skończył w mieszkaniu. Zrobiłam mu z tego powodu awanturę, nie znam jej i nigdy nic mi o niej nie wspominał. Stwierdził, że jestem niepoważna, nigdy mnie nie zdradził nawet nie miał takiego zamiaru i że nie ma mnie za co przepraszać. Pewnie tak było, ale po co coś przed sobą ukrywać, dlaczego miał zamiar, a nawet mogł się spotkać z tą kobietą w tajemnicy przede mną? Może to ja jestem nienormalna,bardzo mi przykro z tego powodu.

Gość bnxbnzdn
Masz typowego faceta, nawet jak go w wyrze z inną nakryjesz to powie Ci, że to nie on tylko brat bliźniak. nic nie zrobisz, nigdy Ci prawdy nie powie, nie licz na to, tacy są faceci. Lubią wygodę i święty spokój.

Gość ,sndmsdnc
jak sie szuka to sie zawsze znajdzie - wiernosc faceta to mit ! zaden facet z duzym libido lubiacy sex nie bedzie wierny jednej kobiecie , co nie znaczy wcale ze nie kocha zony ! predzej czy pózniej zawsze taki zdradzi ! to normalne i oczywiste , a te ktore mysla ze ich nie dopusci sie tego są zwykłymi głupimi pindami nalezy nie szukac i wirzyc ze jest sie jedyną , inaczej zycie bedzie piekłem .

Gość ,sndmsdnc
przysiega wiernosci to bzdura ! juz w starym testamencie bóg tolerował wielozenstwo salomon mila mnustwo zon i nałoznic i nic nie napisane tam jest ze Boga to gorszyło ! Dawid tak samo mal kila zon , dlaczego sie to zmieniło ?

Gość ,sndmsdnc
nieatrakcyjnosc faceta to pojecie wzgledne bo kobiety nie wszystkie leca na atrakcyjnosc , masz przykład jak kasanowy , tak polskiego Tulipana , co to oni mega przystojni byli :)

Gość bnxbnzdn
To weź też go zdradzaj, teraz wiesz, że on ma coś na sumieniu, to możesz bez żadnych wyrzutów sumienia umawiać się z facetami, oczywiście tak żeby nie wiedział. Nie żąłuj sobie, on nie żałuje. O taki związek nie ma co specjalnie dbać, po prostu się toczy!

Gość ,sndmsdnc
kobieta ma siedziec i czekac i dupy nadstawiac itd. to facet jest psem :)

musisz go dalej kontrolować chociąż w twoim stanie jest niewskazane się denerwować jak by coś było nie tak :)

Gość matacz vel karolek
PRZESTAŃ TU PISAĆ, CIOTO Z TANIĄ MEBLOŚCIANKĄ!! :O ZABLOKUJEMY CIĘ PO IP, STARUCHU

Gość matacz.....
jestes za cienki w pasie debilu załozysz sie ze nie bedziesz w stanie ? no pokaz co potrafisz cioto