Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katreenn

seks na randce

Polecane posty

Gość katreenn

Spotkalam sie ostatnio z chlopakiem.Bylo fajnie.Poszlismy ogladac film w lozku.On byl tylko w spodenkach a ja od razu sie rozebralam. On jest taki nieśmiały chyba. Uwielbiam seks,wiec wszystko zainicjowalam.Najpierw wypielam sie do niego bokiem i jego dłoń poprowadzilam do mojej cipki.Cudownie piescil mi lechtaczke.Mowil,ze bardzo bylam wilgotna :-) Następnie zdjęłam mu spodenki i nabilam sie ma penisa.Super penisa ma :-) Potem zmieniliśmy pozycję na misjonarska i od tylu :-) Bardzo bylo nam przyjemnie :-) On nie potrafi rozkręcić seksu i zawsze ja musze byc ta gorsza he he. Mocno mnie ruchal.On jest opanowany.Ruchal mnie moze 40 minut a potem mial wytrysk.Jestem na anty,wiec gumki nie bylo.Cudowny byl ten seks :-) Do tego klapsy, mocne sciskanie mojego ciała :-) Czuje jaka to cipke mam wyruchana. Dziewczyny, życzę Wam znalezienie dobrego chlopaka do lozka bo seks jest piękny :-) Kocham mojego chlopaka :-) Kocham seks :-) Kocham sie z nim pieprzyc :-)

Gość katreenn
Dodam, że mój wybranek miał na imię Azor i jest dorodnym owczarkiem niemieckim;)🖐️

Gość BAMBELKOTKA
to mówisz ze Master111 TO WSZYSTKO POTRAFI zazdroszcze Ci, a niby on taka cicha woda

Gość katreenn
Gdy tak sobie przypominam ten seks to juz chce mu znow dac... Seks przynosi szczęście, radość, spełnienie :-)

Gość klikudżindżora
jesteś na anty biotykach ? :D

Gość katreenn
On to moj chlopak, oddzielnie mieszkamy i spotykamy sie jak czas pozwala.Mowie mam, gdy jestem z nim w lozku to musze prowadzić jego dłoń to dziurki, to ja zaczynam go calowac, to ja sprawiam,ze mu staje.Gdybym tego nie robiła to nie wiem czy bylby seks. Facet 30lat a taki nieśmiały,ale szybko na szczęście nie konczy, no i potrafi duzo :-)

Gość katreenn
Jestem na tabletkach antykoncepcyjnych,a antybiotyków to juz wzielam w zyciu cala masę...

Gość katreenn
To był chyba jego pierwszy raz, bo nie umiał go potem ze mnie wyjąć. :(

Gość katreenn
Ty Podszywie sam masz Azorka!

Gość katreenn
Jego ojciec ma większego niż on ale wstydliwy

Gość katreenn
jak ja mam Azorka to ty masz Brunchilde

Gość katreenn
Najlepszy z ich rodzinki to jest jednak dziadzio. A to laskę wsadzi mi w dupcię a to sztuczną szczęką przejedzie po psitce. Sama rozkosz. :D

Gość katreenn.
Spadaj podszywie. Moj chlopak jest doświadczony, mial niejedna dziewczynę.Swietnie rusza penisem :-) Po seksie czuje sie tak bosko zawsze, taka wyruchana :-)

Gość katreenn.
Lecz sie podszywie! Moj chlopak od dawna nie ma juz dziadkow. Wstydz sie !

Gość katreenn.
Seksu mi sie chce. Musze umówić sie z moim ukochanym.Fajnie ze soba zawsze spędzamy czas,ale seks musi byc :-)

Gość katreenn
30 lat a takie z niego nieruchawe chłopisko, że szok! Wszystko trzeba pokazywać jak krowie na drodze - TU WSADŹ, TAM POLIŻ, POCIĄGNIJ, MOCNIEJ. Kooorwa. ;/

Gość katreenn
Mój motyl po seksie to obraz nędzy i rozpaczy.

w życiu stąd nie wyjdę. Dawno się tak nie uśmiałam :D A co do autorki Po co ty w zasadzie to wszystko opowiadasz? że twój chłopak umie penisem dobrze ruszać?

Gość katreenn
przyznal mi sie ze z pierwzego malzenstwa ma syna, smiac mi sie chce jak sobie pomysle jak on zrobil syna jak ze mna nic a nic

Gość katreenn.
Wiecie co dziewczyny, szukajcie sobie starszych chlopakow. Moj jest starszy ode mnie nawet duzo, a szybko nie konczy, problemów z erekcją nie ma i swietnie rucha.Lubi urozmaicenia z lozku i w czasie seksu rucha mnie w różnych pozycjach.Jeszcze nigdy nie bylo,zeby mnie ruchal tylko w jednej :-)

Gość katreenn
No właśnie nie umie ale ja go powoli uczę. Najgorzej do pierwszego włożenia, potem samo jakoś idzie. On zamyka oczy, dodatkowo zakłada mi worek na łeb i za ojczyznę. :classic_cool:

Gość katreenn
szkoda ze nie ma dyscypliny na olimpiadzie ruszanie penisem,złoto by dostał

Gość katreenn
Przed seksem zażywa PENI - GRĘ, czyli WSKOCZ NA BYKA. :classic_cool: Stąd te opóźnione wytryski.

mówisz, ze dużo starszy? Jak tak ciebie słucham, to pewnie jakieś 16 lat starszy, co?

Gość katreenn.
Moj facet to kawaler. A dziecko my bedziemy miec niedlugo. Pisze bo mam fajnego chlopaka, ktory jest swietny w lozku.Nie chce mi skrzywdzić, wykorzystać nigdy i stad to wszystko.A cipke mam bardzo ladna, podobają sie jemu moje wystające wargi i zawsze je lize :-) Mowi ze mam piekna cipke :-)

Gość katreenn.
zakochalam sie w nim bo on byl moim pierwszym klientem do pipki,wszyscy poprzedni tylko anal

Gość katreenn.
Ale tu podszywy siedzą. Zazdrościcie Wy chuje pojebane! Moj facet nie ma opóźnionego wytrysku a Wasi idioci kończą po minucie. A ja i mam duzo wiecej lat niz myślicie. Opuszczam forum bo tu chuje śmierdzace siedzą, parapety wiejskie, swiry zarosniete po uszy! Zegnam Was gnoje śmierdzace. Utoniecie w gownie!

Gość katreenn
Myślicie, że mam 15 a ja mam 16 ooo ! I takiego chuja ! Ale chuj, moja pipa i tak jest rozległa jak stadion na EURO, więc niejednego mużdżina pomieści w swojej jamie. :classic_cool: Jak ostatnio spadłam z łoża podczas sexu to przyjebałam łbem o podłogę i mózg mi wylało na dywano. :( No i cóż, ponadto nie dorobili mnie starzy, bo staremu dobrze stanąć nie mógł i matka się wkurwiła. Dobra, idę popierdzieć i może coś wysram, to najciekawsze zajęcie o jakim mogę sobie pomarzyć. Papa. ❤️