Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888ddd

Chcecie zadać pytanie komuś z forum?

Polecane posty

i na cale szczescie ze nie stadne latwiej sobie poradzic jak cos jest nie stadne

Gość Poul25serer
Iskiekra mam pytanko do pani ;) co zrobić aby w letni upalny dzień zachować czystość i higienę w tamtych okolicach zarówno kobiecych jak i męskich jakaś rada??

jak cos jest za bardzo ugodowe, to staje sie nudne. mozna jednak ponegocjowac

twarde warunki, no ciekawe czyzby jakies skoki przez mur ta epoka juz sie skonczyla

Ufff, ulżyło mi na widok tego, że słabo! ;) Frida - dokładnie! Nie ma ryzyka, nie ma zabawy :P pomarańcz - tudzież sezonowo - pomidor trzeba się po prostu myć i zachowywać konsekwencję w wykonywaniu tejże czynności. Ponadto producenci środków do higieny intymnej uwzględnili również osoby, które z różnorakich przyczyn nie mają ciągłego dostępu do bieżącej wody oraz np mydła (na przykład podczas podróży po zadupioach) i wymyślili coś w postaci hustec\ek nawilżanych do higieny intymnej. Jednakże podtswą zachowania czystości jest codzienne, a nawet powtarzane parę razy dziennie - gdy taka potrzeba - mycie się.

frida6 miałem na myśli raczej coś bardziej odważnego niż skoki przez mur;) iskierka ulżyło? myślałem,że zawiedziona będziesz:)

Gość Poul25serer
Dzieki Iskra

Ulżyło, nawet bardzo! Orange/Pomidor nie ma za co, przecież to rzecz powszechnie wiadoma i przyjęta. :)

Gość Poul25serer
Iskier bardziej chodziło mi o allergie i ewentualne uczulenia z tym związane pylą kwiatki no,ale tak masz racja podstawa to po prostu higiena i mycie jajek vide cipek:)

paul nie dziekuj iskierce, jak ci nie odpowiada to wez ze soba adasia. on lubi lizac, wiec powinienes zachowac czystosc. tylko najpierw moze z nim uzgodnij co i jak. chlopak jak na razie preferowal ci..pki ciekawe, co takiego mial duch nr 2 na mysli. ja mysle, ze pomidor zamienil sie w ducha. szczesliwie lubie pomidory i jestem otwarta_ nie do konca jak wladzia_ na duszne pomysly cdn.... jednak za kilka godzin, bowiem musze isc spac a i sprzet odmawia wspolpracy tak wiec drogi pomidoduchu mysl, podobno to ma przyszlosc

Trzeba było w pytaniu zaznaczyć, że o alergię chodzi, a nie o czystość ogólnie przyjętą.... Jeśli o alergię chodzi, to z kolei należy się udać do apteki, gdzie pani aptekarka doradzi odpowiednie środki. Zyrtec na przykład. Powodzenia w wakacyjnych podbojach! Frida, myślisz, że ten Adaś lizaniem alergię leczy? Eeee, więcej alergenów na języku niż w powietrzu chyba. Obrotny ponoć jest.

iskierka, spoko. adas jest dzentelmenem, a jak powszechnie wiadomo u dzentelmena czysty jezyk to podstawa. do tej pory co prawda zajmowal sie ci..pkami, ale kto wie co takiemu dzentelmenowi moze przyjsc do glowy. moze zechce pomoc koledze. wskazac mu wlasciwa droge do czystosci nie tylko jezyka. poczekamy zobaczymy.