Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

do mam będących w pierwszej ciąży?

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

kupujecie sobie coś na Dzień Matki? :)

Gość evelin7046
ja na razie nie :D ja sobie tylko sprawię usg :D

Gość jdjdf
nie ocipiłam jeszcze

Gość mamapooodluszka
dlaczego? ja mysle ze to fajna okazja, zeby sobie zrobic jakas małą przyjemnosc, czemu nie? :)

Gość klfkl jfl
łooooooooooooooooooo losie

Gość jfidjrjfidjfiej
nie jestes jeszcze mamą, wiec bez przesady, ewentualnie za rok mozesz chociaz wiadomo ze to nie prezent od dziecka (jakbys nie zrozumia,a od DZIDZI) tylko od męża/partnera itd.

Gość mamapooodluszka
ale chodzi mi oto, ze sama sobie moge sprawic jakas drobna przyjemnosc:) mysle ze to bardzo mile :)

Gość agazgaga
sprawiaj sobie drobne przyjemności kiedy tylko chcesz, nie musisz się dowartościowywać w dzień matki. z resztą myślę, że to święto wymyślono po to, żeby dzieci miały okazję przymilić się swoim mamom, a nie że kobiety same w ten sposób podkreślają swój wielki społeczny status.

Gość mamapooodluszka
ale ja nie chce sobie podnosic ani podkreslac jakiegos statusu! Dziewczyny - wyluzujcie:) chodzilo mi raczej o to, ze np kupie sobie jakies srebrne kolczyki, albo jakis ladnie pachnacy olejek do masazu itd. :) A ze z natury jestem troche oszczedna i nie lubie wydawac pieniedzy tak bez sensu, to tutaj jest fajna okazja :)

Gość mamapooodluszka
:) wznawiam temat :)

Gość mamapooodluszka
żadna z przyszłych mam się już nie wypowie? :)

Gość eunis
nie przyszło mi coś takiego w ogóle do głowy w czasie ciąży. chcesz to sobie coś kup ot tak a nie szukaj okazji.

Jak kupicie sobie prezent to nie jest zadna przyjemnosc. zobaczycie jaka radosc jest ale z laurki zrobionej przez dzecko. zaden prezent nie jest piękniejszy od tego.

Gość tak troche od tematu :)
a ja nie jestem jeszcze ani mama i juz niestety nie mam swojej mamy... moje pierwsze swieto Matki bez mojej ukochanej Mamy i ja juz wczoraj zamowilam w kwiaciarni ( z zywych bialych margaretek i rozowych drobnych gozdzikow taki piekny stroik ) ulubione kwiaty mamusi, dzis go odebralam, pomnik juz pieknie wystrojony i wiecie jak ja sie poczulam ze taki prazent robiac mojej mamie zrobilam sobie prezent zarowno :)

Gość tak troche od tematu :)
do abcd - wiem wiem jaka to radosc .... moja mama wszystkie laurki ode mnie zbierala wszystkie i ladnie zapakowala do pudelka ... lubie tam czesto zagladac , a ja rozne cuda robilam i zawsze recznie , a Ona wszystkie trzymala, nic nie wyrzucala :)

W ciąży nie. Ale w pierwszy prawdziwy dzień mamy (tzn.jak dzieciaczek był z nami) dostałam od męża kartkę z życzeniami i odciśniętym kciukiem naszego maluszka :) Przechowuję ją do dzisiaj (jak tony kolejnych kartek i prac :) ).

nawet mi przez myśl nie przeszło aby właśnie w Dzień Matki sprawić sobie prezent..będę świętować w przyszłym roku, wtedy już będę mamą na pełnym etacie ;) ;)