Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzwkurz

idotki - jak mnie to denerwuje

Polecane posty

Gość wkurzwkurz

Muszę sie wygadać chociaż wiem , że i tak zaraz zostane objechana ale NIENAWIDZĘ PUSTAKÓW I MATEK KTÓRE UDAJĄ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE A SĄ WREDNYMI SUKAMI.... Była mojego partnera zawsze ma 6 dzieci uwaga tak 6 z czego 2 najmłodszych z nim ( nie pytajcie jak to możliwe skoro teraz uważa ja za dno a nie kobietę ale taka prawda dużo jest takich aktoreczek co przy facecie udają świętą a jak tylko idzie do pracy do wyłazi szydło z worka) W każdym razie chodzi o to , że oni nie sa razem on jest ze mna czasem ih dzieciaki do nas przychodza maja ze mna bardzo dobry kontak ( tak maja dobry kontak lubie je a one mnie) Ja staram sie nie mieszac w decyzje jakie podejmuja moj facet i tamta dotyczace dzieci ale jest jedno ale on pracuje wiele godzin w tygodniu stale go praktycznie nie ma jak dzieci maja do nas przyjsc to zawsze jest z nia problem chociazby o to ze ma poczekac 10 min bo on sie po nie spozni - kiedys zaprowadzila jego dzieci do jego matki bo byla pilnie umowiona po czym na fb chwalila sie ze wszytkie dzieci oddala a ona spala z kolesiem :( czy to nie zenada ? duzo jest takich przykladow jej matczynej opieki... Ale moje pytanie brzmi jak kobiety ktorych faceci maja dzieci z innego zwiazku daja sobie rade i jakie mialy przygody ... Podzielcie się

Gość sycomeback
wtf??? jestes z kolesiem, ktory dwukrotnie zaplodnil laske z 4 dzieci i jeszcze ja zostawil i nie wzial maluchow ze soba???

Gość rarartarararatararata
haha, albo to jest prowokacja albo ty jesteś popierdolona btw: doczytałem tylko włąśnie do tych dzieci, żeby nie było.