Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zosiaczek

Badanie ojcostwa w trakcie ciąży

Polecane posty

Witam, jak w temacie - czy ktoś z was może wie gdzie takie badanie można przeprowadzić na terenie Śląska??? Sprawa jest naprawdę pilna.

Gość ojj ciezki
szukasz tatusia? :)

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
DŁUGA I CIENIUTKA IGIEŁKA W BEBECH! POBIERAĆ MIĘSIWO LUB KREWKĘ OSTROŻNIE! POCZEKAJCIE, AŻ URODZI! KLER I PRAWNICY Z LEKARZYNAMI TO WSZYSTKO WYMYŚLILI! CÓŻ ZA CZASY MAMY! DOBRANOC I CHOOJ NA NOC!

ja robilam takoe badanie w ciazy..w krakowie pobierali mi material do badan -tak jak amniopunkcja..bylam tam z partnerem przyszla pani z laboratorium pobrala nam eymaz z policzka i wyniki byly za tydzien ..na termin w krakowie tez czekalam krotko,bo zawsze w srody pobieraja takze dzwonilam w pt a w stode juz mielismy przyjechac..pobranie nic nie bolalo a dr wiechec i dr nocun strasznie mili lekarze..telefon na infolinie o ustalanie ojcostwa w ciaze to 323630876 lub 800007771 bardzo mile panie udziela tam wszelkich informacji...placilam 650 zl za pobranie i 2500za badanie drogo ,ale warto !!

ponad to to biuro znajduje sie w katowicach wiec mozliwe ,ze poleca jakieslaboratorium blizej Twojego miejsca zamieszkania mi zaproponowali krakow...wynik badan dostalam mailowo i listownie do domu ..wszystko dokladnie opisane itd polecam ...

Gość powódddddddddddddddd
zrozpaczona233 rzeczywiscie masz sie czym chwalic hahahahahh tak to jest jak puszcza sie na prawo i leweo a potem nie wiadomo który to tatus:D

Nie znam szpitala w którym trzymają matkę przez 2 -3 tygodnie od porodu bo nie ma jej kto odebrać - więc na pytanie czy to naprawdę jest pilne odpowiedź brzmi - TAK @zrozpaczona233 - o Krakowie wiem, ale jazda w jedną stronę pociągiem jakieś 200 kilometrów niezbyt mi się uśmiecha. Tylko, że jak nic nie uda mi się załatwić bliżej to nie będę miała innego wyjścia :( Oni też mi właśnie podali namiary na Kraków więc podejrzewam, że tylko tam mają kontakt. @powódddddddddddddddd - jak masz krytykowć bez sensu to się wogóle nie odzywaj i nie obrażaj innych bo powody takich badań mogą być różne a nikt nie będzie się tutaj specjalnie dla Ciebie spowiadał.