Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Problem z WF'em.

Problem z WF'em.

Polecane posty

Gość Problem z WF'em.

Jestem uczennicą drugiej klasy liceum. Mam problem z WF'em. Jak na razie to z ocen wychodzi mi zagrożenie i grozi mi nie klasyfikacja z powodu moich nieobecności. Na początku chodziłam co jakąś lekcję, a unikałam jedynie zajęć na basenie. Od marca w ogóle przestałam chodzić na WF. Powodem mojego niechodzenia było to, że jestem bardzo kiepska w grach zespołowych typu siatkówka, piłka ręczna, nie umiem pływać. Zawsze byłam wybierana na końcu, a właściwie dochodziłam do drużyny której zostawałam. Oczywiście grupa była niezadowolona, że mają mnie w zespole bo w grach byłam jak kula u nogi. Zawsze na mnie krzyczeli gdy nie odbiłam piłki czy coś zepsułam, gdy traciliśmy przeze mnie punkty. Później byłam obiektem drwin i wyzwisk w szatni. Nie mam daru do sportu. Mimo, że się starałam to mi nie wychodziło. Mieliśmy kilka zaliczeń na ocenę i załapałam same jedynki. Dziś na pierwsze dwa WF'y nie poszłam. Gdy zaszłam na trzecią lekcję koleżanka mi powiedziała, że na następnej przerwie mam przyjść do naszego pana od WF'u. Bałam się, że będzie mnie wyzywał i chciałam nie iść ale koleżanka mnie podprowadziła no więc poszłam. Poprosił mnie na osobność i ogólnie wyglądał na pozytywnie nastawionego. Spytałam się, co mogę zrobić, żeby jakoś poprawić to. On zdrobnił moje imię i powiedział, że ma całkiem przyjemne rozwiązanie i otwarcie zaproponował mi, że jeśli się z nim prześpię to postawi mi 6 i odhaczy moje nieusprawiedliwione nieobecności na zajęciach. Powiedział, żebym się zastanowiła do przyszłego tygodnia i mimo wszystko prosi o dyskrecję. Nie wiem co mam o tym myśleć, nikomu z życia codziennego o tym nie powiem. Nie chcę zawalić całego roku przez WF! Wiem, że rodzice mnie chyba zabiją jak nie zdam, a i tak mam już z nimi nie najlepiej. Nauczyciel WF'u jest całkiem przystojny. Około 40lat ma, a ja jestem dziewicą i nie jestem pewna czy chcę żeby mój pierwszy raz właśnie tak wyglądał bo wspomnienie będę miała do końca życia. Nie wiem co zrobić. Jak nie zdam to się zabiję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować