Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donvasylroma

DZIDZIUŚ!!!!POMOCY!!!

Polecane posty

Mam problem z dzieckiem. Otóż podejrzewam, że to dziecko mojego kochanka, a nie męża gdyż ma niebieskie oczy(których nienawidzę, sa okropne), a my mamy ciemne. Ogolnie dziecko jest brzydkie, bo moj kochanek nie grzeszy uroda, byłam z nim tylko ze wzgledu na sex, dziecko ma krzywy nos i jakies plamy na buzi;/ Mam pewien plan. Otóż mój mąż jest w delegacji w Afryce i trudno się z nim skontaktować, więc nie wie, że już urodziłąm. O porodzie wie tylko bliska kolezanka, ktorej dziecko tez się nie podoba, innej rodziny nie mam wiec nikt inny nie wie. Więc myśle, że moge oddac dziecko do domu dziecka i powiedzieć mężowi, że zginęło jak je wiozłam ze szpitala na skuterze. Co mam robic??POMOCY JESTEM ZDESPEROWANA. nie chce takiego brzydala;/

Gość Mikiiiiisahdjfkff
powinnaś pogadać z Łepkowska może da Ci pół etatu w pisaniu scenariuszu do m jak miłość :D

Gość erwtrgtrtewr
słabe w chuj, te forum zostało opanowane przez gimsraki 🖐️

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
ważne, że z dziury wyskoczył to niech se żyje! BĘDZIE ŻYŁO POtomSTWO KOCHANKA!

SRAKE TO MASZ NA RYJU, JAK MOJE DZICKO TERAZ, BO MAM SRACZKE;/ JUZ WIEM!!!! PMOJE PROBLEMY SIE ROZIWAZALY!! MOJE DZIECKO JEST BRZYDKIE BO CZESTO SRAŁAM PODCZAS PORODU WLASNIE NA TO DZIECKO;/ MUSZE JE JESZCZE RAZ ZASRAC ZEBY BYLO PO NIM:)

JESTEM SOBIE MALY VASYL WIEC WIEM CO TO KURWA DZIECKO KOCHANKA I TEN PĘD KONI!!!TYLKO Z TOBA MOGE ZYC O WOLNOSCI NOCA SNIC I KOCHAC SZUM PRZYDROŻNYCH DRZEW-TAK MI SPIEWAL KOCHANEK JAK MNIE GRZMOCIL;/

Gość mama Madzi ci
pomoże ona w tym dobra

Gość kafeteria jest lepsza
pierdolnij się w łeb ;)