Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Men Down Rom PoPoPomm

Czy znacie jakieś osoby które miały operacje plastyczne???

Polecane posty

oczywiscie w swoim otoczeniu? ja znam dziewczyne która zawsze była ładna i nic jej nie brakowało, zarówno łądne ciało jak i buzia i zrobiła sobie operacje piersi (oczywiscie powiekszenie) mimo ze swoje miala juz takie zdrowe C. zrobila tez nos któryu miala zwykły, normalny ,ani nie garbaty, ani nie jakis duzy tylko poprostu normalny. i w ogole w tym nosie nie widac rożnicy. teraz ostatnio jak ogladałam jej zdjecia na Fb to chyba wstrzykuje sobie cos w usta bo ma takie napuchnięte. wszytsko zasponsorował jej facet. dziewczyna ma niecałe 22 lata :O a wy znacie jakies osoby???

Gość fddgfhgj
nie znam na szczescie, dla mnie to są pustaki ale mam nadzieje, ze takie szmaty keidys powaznie zachorują np. na raka i beda zdychac z bolu i wtedy zmądrzeją

dlaczego tak sądzisz???? no moim zdaniem w jej przypadku to troche głupie......ale nie bede ukrywac ze jakbym miala kase to tez bym sobie zrobila np usta , brwi i nos

Znam, i co z tego. Ciało to własność - każdy ze swoim może zrobić na co tylko ma ochotę i nic Ci do tego. Wyobrażam sobie Ciebie, autorko jako taką młodą, matkę z wózkiem siedzącą na szarym podwórku i obserwującą otoczenie... Och. ach...pan x to... pani y tamto... Dlaczego tam Cię interesuje cudze życie?

Gość ANAIS9ANAIS
no bo to jest glupota po prostu, rozumiem jak ktos mial wypadek i musi zrobic operacje, zeby ludzi ni straszyc na uliocy bo nie ma pol twarzy, ale taka dziwa co dobrze wyglada a jeszcze sie poprawia i robie sobie nos i proteze cycow to zwykla szmata i tyle. ale za 40 lat jak bedzie stara i ciezko zachoruje to wtedy zmądrzeje i zrozumie z eoperacje sie powinno robic tylko wtedy gdy trzeba, bo to powazna sprawa jest. ile dziw zmarlo bo sobie cyce powiekszaly?

znam :) jedna miała operacje powiększenia piersi, a druga nos sobie zrobiła :)

Gość shylaaaa
ja znam dziewczyne ktora miala korekte odstajacych uszu ale dobrze ze zrobila bo zawsze płakała o te uszy i nigdy ine widzialam jej w spietych włosach a teraz jest ok :)

ja korzystam z usług chirurga plastycznego i uważam, że decyzja o operacji była w 100 % trafiona :classic_cool: ah, i mam 20 lat. czekam na kolejne wyzwiska jednocześnie obserwując w lusterku mój nowy piękny zgrabny nos i pełne usta :classic_cool:

Gość hgg
po prostu zazdrościcie, że dziewczynę na to stać

Gość hgg
"ale mam nadzieje, ze takie szmaty keidys powaznie zachorują np. na raka i beda zdychac z bolu i wtedy zmądrzeją" Polaczkowe skurwysyństwo, złe życzenia wracają

Gość szmarag da
też bym zrobiła i kiedyś zrobię nos

Gość reeds lover
Ja wlasciwie znam tylko jedna dziewczyne ktora sobie zrobila cycki. W sumie pasowalo jej bo byla deska a teraz ma takie fajne B (mieszcza sie w dloni). Akurat tak sie sklada ze mialem okazje je zobaczyc i dotknac. Ona ogolnie jest zadowolona z operacji. Teraz wyglada proporcjonalnie przynajmniej. Widzialem jej fotki w bikini przed operacja i po i roznica jest duza. No ale to tylko moje odczucia.

Gość krakuska.
Ja znam tylko moją siostrę, która również skorygowała sobie odstające uszy. Ale to był od zawsze jej mega kompleks, też nigdy nie nosiła spiętych włosów bo faktycznie te uszy nie dość, ze duże, to mocno odstające. Tera jest git i uważam, że taka ingerencja nie jest jakąś wielką fanaberią.

Można takie operacje robić ale z głową i u dobrego chirurga ;) za takiego uważam doktora Osucha, który przeprowadza sporo zabiegów z chirurgii plastycznej, m.in korekcje nosa, powiększanie oraz pomniejszanie piersi czy lifting twarzy oraz liposukcja ;)

co innego jak ktos ma powazny defekt, np wielki garbaty nos czy twarz po wypadku a co innego jak jest to kaprys, no chce wiekszy biust czy dluzsze nogi zeby sie facetom podobac.w tym drugim przypadku operacja mozgu by byla bardziej wskazana