Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupilulu

Co sądzicie o rzeczach marki Lupilu z Lidla?

Polecane posty

Gość lupilulu

Jak w temacie- co sądzicie o produktach dla dzieci, produkowanych przez markę Lupilu dla Lidla? Ostatnio widziałam rampersy w dwupakach po 15 złotych (w innych sklepach jeden rampers kosztuje od 30 złotych, a tu dwa za 15), opłaca się wziąć? Jaka jakość?

Gość niebieska kołdra
rajstopki miałam - do bani bardzo się rozciągały w pasie

Gość gargalemica
Kupowalam dwupaki bluzeczek i niestety bardzo sie powyciagaly, ale np. pizamka tej firmy zachowuje swietny stan mimo wielokrotnego uzywania.. Najlepiej wymacac jakie te rzeczy sa w doityku, jesli bawelna wydaje sie byc jakby miesista, to nie kupuj, bo sie wyciagnie.

Gość slonce swieci mimo chmur
dostałam 2 piżamki (kupiła mi je moja babcia) i nic się z nimi nie dzieje. Kolor się nie sprał, ubranka nie porozciągały się ani nie zmechaciły. jedyna wada mi się nie podobają

Gość lupilulu
Dzięki, w takim razie chyba zaryzykuje i kupię. Są nawet niebrzydkie, czy się rozciągną- tego nie wiem, nie umiem poznać po materiale.

Gość alergia na mleko
ja kupuje w lidlu body i są tanie a dobre,nie spierają się,teraz były piżamki też chciałam kupić ale już rozmiaru takiego nie było

kupuję bodziaki i jestem zadowolona, szczególnie z tych z podwójnymi napami, tj. dwu rozmiarowe. Kupiłam też jeansy, fajne ale po drugim praniu, przy zakładaniu wyrwało się zapięcie. Niedawno kupiłam bluzki na krótkui rękaw w trzypaku, zobaczymy jak będą się nosić.