najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 http://www.youtube.com/user/shakira?feature=results_main Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najpiękniejsza_kobieta_na_kaf Napisano Maj 25, 2012 2zł + vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehe ale smieszna baba Napisano Maj 25, 2012 i jeszcze powiedz ze tak spiewasz :O:O beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najpiękniejsza_kobieta_na_kaf Napisano Maj 25, 2012 jak wypinam tyłek to się faceci ustawiają w kolejce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe żeby jeszcze shakira Napisano Maj 25, 2012 była jakaś super piękna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 no cóż jestem tlyko najpiękneijsza na kafe, a nei we wszechświecie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosopkosroko Napisano Maj 25, 2012 a co to jest Shakira:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 samotny, nei gustuje w facetach twojego pokroju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 wygląd taki sam, jak gust ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ode\zwal sie "znawca", a za nim podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 teee podszyw ....jak już tak bardzo chcesz byc moim cieniem , to pisz kulturalnie i naśladuj mój styl , a nie czekasz na mnie godzinami , by potem spieprzyć cały efekt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 odezwała sie polska szakira w wydaniu takim samym jak na komercyjnym radiu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 skąd wiesz w jakim wydaniu? akurat shakira to fajna babka, taki pop to ja lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 nie mam pojecia czy jest glupia czy madra, ja po prostu słucham piosenek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 nie mam pojecia czy jest glupia czy madra, ja po prostu słucham piosenek tak samo masz z facetami...po prostu ich słuchasz , ale nie wiesz....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 25, 2012 Jaki nick taki podszyw:P A Shakiry nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 nie słucham, bo przynudzaja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 Jaki nick taki podszyw oryginał jest jeden - reszta to kopie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 nie słucham, bo przynudzaja dla gwiazdy szakiry każdy jest nudny , jak nie gra tak samo jak ona i jeszcze jej przy tym nie podziwia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 25, 2012 Fikuśna, to może czas zacząć:P A nuż jakiś ciekawy Ci umknął. rev, nie rozdziawiaj tak buźki czy może czekasz na coś? Skoro kiepskie kopie widać oryginał nie wart kopiowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 25, 2012 Pique jest fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 a będę gwiazdorzyć ile wlezie :P w koncu jestem kobitą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 oryginał nigdy nie jest wart kopiowania ... a buźka , to z nadmiaru emocji po całym dniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 fiku przed kamerkami w necie, możesz nawet zrobić gwiazdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 dziękuję za twoje przyzwolenie, mój panie i władco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 do usług - poddana damo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 co pan rozkaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 hmm zastanawiam się nad rozkazem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 widać żeś nie prawdziwy mężczyzna, taki nie am problemów z rządzeniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 25, 2012 rządzenie a rozkazy to rzecz inna...ale poddanej daruję tą niewiedzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach