najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ohh łaskawy pan ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 a ten jeszcze sie zastanawia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 25, 2012 lubie takie kawalki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 a ja nie przepadam za Shakira;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 25, 2012 Czesc Najmadrzejszy. Dalej probujesz podbijac do Fiku? I dalej Cie olawa? Moze zmien styl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 Zuzanna Nie podbijam do Fiku, nie wiem jaki mam styl, ale nigdy nie bede dostosowywal swoje stylu do drugiej osoby, bo wtedy przestalbym byc soba;) Ps. Co nie oznacza, ze jej nie lubie:) Ps. 2. Czesc Zuzanna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 25, 2012 najmadrzejszy - zapierala sie zaba blota.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 Zuzanna Nie znalem tego powiedzonka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 25, 2012 Napisz lepiej jakie masz plany na weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 Jutro rano wyjezdzam do Radomia na wesele:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 ciekawe co bedzie do jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 25, 2012 Sam jedziesz czy z kims? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 z kims, jako osoba towarzyszaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 za żigolaka robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 robie, za dobrego kumpla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 25, 2012 najmadrzejszy- jestes tanczacy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 zobacze przynajmniej jak A2 sie prezentuje przed Euro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 Zuzanna Nie przepadam za tancem, ale jestem tanczacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 25, 2012 najmadrzejszy - jak jestes tanczacy to bedziesz na pewno mial duze wziecie. Na weselach bardzo sie ceni panow , ktrorzy tancza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 To nie moje pierwsze wesele w zyciu, ale bede tam z kolezanka i w obcym miescie, wiec nie nastawiam sie na zainteresowanie moja osoba;) Chce, zeby ona dobrze sie bawila, bo to sa jej znajomi i to jest moj glowny cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna Napisano Maj 25, 2012 to zuzka masz kolejna pare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 26, 2012 najmadrzejszy - badz ostrozny . Tak czasami brzmi zawiazek powazniejszych uczuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Nie no my sie znamy juz dlugo, wiec jakby cos mialo byc, to juz by dawno bylo. Po prostu zwykly wyjazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 26, 2012 A jesli jednak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Posluchaj, nie jestem nastolatkiem, potrafie sie zatrzymac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 25 Napisano Maj 26, 2012 Potrafisz. Nie mam co do tego zadnych watpliwosci. Pytanie bylo - czy chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Napisalem, ze jakbym planowal z ta dziewczyna cos wiecej, to juz by dawno bylo i ona o tym wie. Nie ma zadnej opcji, zeby bylo cos wiecej, bo wtedy zapewne musielibysmy zakonczyc znajomosc jaka mamy w tej chwili, czyli kolezenstwo. Spimy w oddzielnych pokojach w motelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Najmadrzejszy - ale ja nie mam nic przeciwko... Napisz cos wiecej o tej dziewczynie. Musi byc ciekawa postacia skoro tyle czasu trzymacie kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 znacie sie juz dlugo i jeszcze z nia nei meiszkales? to do ciebei neipodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Moze to glupio zabrzmi, ale staram sie miec kontakt tylko z ciekawymi postaciami;) A co chcesz wiedziec wiecej?:) Panna, niebrzydka, niezalezna, ale nie w moim typie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach