Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raumcajsas

APEL do kobiet w sandałach

Polecane posty

Gość raumcajsas

UWAGA nie noście obskórnych sandałów, czy co gosza tych na obcasach (fujj) jeśli macie młoteczkowate paluchy u stóp! To naprawdę obrzydliwe i psuje mi apetyt na cały dzień, jesli przez przypadek mój wzrok się sparzy czymś takim. To naprawdę obrzydliwe.

Gość najgorsze są
brzydkie pięty:P

Gość Fafinette
i tak nie poruchasz :D🖐️

Gość wyluzujcie babuszki
jakie sa te paluchy? mlotkowe ? poka to se swoje porownam

Gość raumcajsas
90 % naszych ulicznych "modelek" to ma, a już 100 procent ma tak obrzydliwie zagiętego lub wręcz przekręconego na bok (!) małe palce u stóp, litości !! :|

Gość tariax
"Palce młoteczkowate (ang. mallet toe deformity) to zniekształcenie polegające na zagięciu dalszego stawu międzypaliczkowego. Pierwotną przyczyną jest przykurcz mięśnia zginacza długiego danego palca."

Gość dr.NO
podniesiony duży palec w stopach kobiecych w czasie chodzenia w sandałach lub japonkach świadczy o wrodzonym i odzieczonym w genach idiotyźmie i kretyniźmie właścicielki stóp , gdy widzę, że kobieta w czasie chodzenia duże palce unosi to już mam wyrobione zdanie , jak najdalej od kobiety i trzeba spadać na drugą stronę ulicy :)

Gość ajkjjjjjjj
wg mnie takie paluchy świadczą też o zaniedbaniu osobistym, a jeśli ktoś nie dba o takie widoczne rzeczy to wolę już nie zaglądać tam gdzien ie widać :D

Gość raumcajsas
ja mogę uczciwie powiedzieć, że mam proste palce, bo od zawsze zwracałęm na to uwagę i zawracam na to uwagę u innych, stosowałęm odpowiednie metody zeby nie nabawić się tego obrzydliwego stanu

Gość psia mać:-)
hahahaha dobre:D:D:D:D:D:D:D

Gość psia mać:-)
ale się nassałem wczoraj członków. :D Robiłęm tez kolegom lody moimi młoteczkowatymi paluszkami, nie przeszkadzało im to: _)

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
Dzisus...Nie duś tak tego ALTa

Gość raumcajsas
pozatym ja nie noszę sandałów, bo to wieśniackie, a są panny które eksponują te swoje zawijasy, często z nieobciętym paznokciem na widok publiczny, nie róbcie tego, błagam :D

Gość kikla
właśnie zdałąm sobie sprawe z tego ze mam mloteczkowate palce:-( i co teraz zrobic

Gość dr.NO
jedyna rada na krzywy albo podniesiony duży palec u kobiecej stopy to amputować albo przybić gwoździem do sandałów :)

Gość cholerny dzwoneczek
Jaaasne, już pędzę kupować gumowce, bo jakiś cymbał nie może patrzeć na moje palce...Weź, kurwa, zrób coś produktywnego - dziecko zaadoptuj, księdzu obciągnij, bo z nudów wymyślasz idiotyzmy.

Gość kikla
TU NIE CHODZI TYlko o podniesiony duży palec, ale o wszystkie palce! od spodu wyglądają one jak takie kuleczki poprzyczepiana do śródstopia. rzygam

Gość nie dużo
Ła spojrzałam i mam idealne od dużego do małego symetrycznie się zmniejszają i bez młoteczka.Pięty jak dupcia niemowlęcia jest ok.

Gość ante andr
przeiceż nie chodzi o to ze patrzysz na ich długoś od góry tylko z boku, kminisz? ostatnia część paliczka jest zagięta w dół z boku przypomina to właśnie młoteczek, spójrz z boku na stopy i od spodu

Gość o rany niestety
mam te male chyba takie nie tegesy :( straszne i te srodkiowe sa dluzsze od tego pierwszego grubaska :( te 4 jakies takie przykucniete 😭 od dzis chodze tylko w tarmpach zadncyh szpilkow!!! to psuje urok stopek :(

Gość o rany niestety
jak to z boku sobie mam ogladac ? a to z boku to cuo :) juz mi lepiej malo tego zrobilam eksperyment pomierniczy przyłozylam najmniejszego palca dłoni do najwiekszego palucha stopy i :( sa roznie :( ktos tez tak ma ?

Gość Żmijowatości niepospolite
ja mam na szczęście zajebiste stopy:classic_cool: i nie mam drugiego palucha dłuższgo od pierwszego, to obleśne jestem cool :classic_cool:

Gość o rany niestety
sa rowne mialo byc

Gość o rany niestety
jak to ze jak dluzszy to oblesny 😠 se nie opiluje przeciez

nikt nie jest idelany :classic_cool: poza mną of kors 🖐️

Gość raumcajsas
@Żmijowatości niepospolite, spójrz od boku na swoje palce, sązagięta tak lekko do dołu?

Gość Jelito
No i zakładajcie do sandałów skarpetki antygwałtki !

tylko jeden mi ucieka w dół, drugi w prawiej stopie ale i tak jestem zayebista bo nie mam drugiego dłuższego :classic_cool: