Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raumcajsas

APEL do kobiet w sandałach

Polecane posty

Gość Żmijowatości niepospolite
widzisz jakie figle płata natura ? właśnie tak jest :) ostatnio koleżanka się smiała, że jestem taka wysoka a mam takie małe stopy i paluszki :classic_cool: nie musisz wierzyć, nie zależy mi na tym 🖐️

jestem cala figlem i mam rozdwojenie jazni

nic na to nie poradzę, że jestem esencją zayebistości wiem, że panowie dlatego nie wybierają czasem wysokich dziewczyn bo te mają wielkie kacze stopy na szczęście ja jestem wyjątkiem :) 😘

jestem wyjatkiem z pletwami. i powiem wam prawde nienawidze swoich stop z halluksami

Gość GoodbyeLullaby...
Zgadzam się z 'cholerny dzwoneczek'! Popatrz, deklu, na swoje duże palce u stóp, przecież są tak krzywe, że to Ty nie powinieneś się pokazywać w klapkach, sandałach itp.! Wielki, zasrany lekarz-ortopeda się znalazł.:/ Twoje stopy wyglądają jak u pedała.; ] Nie będziesz nikomu narzucał, jakie kto ma obuwie założyć.! Osobiście mam ładne stopy, ale mimo to uważam, że nie powinieneś tak obrażać kobiet... A jakby Twoja matka miała takie palce, to kazałbyś jej, żeby nie nosiła sandałów? To by Ci powiedziała :spierdalaj! I po rozmowie.

Gość o rany niestety
przechadzajac sie rzucałam oczetami po chodniku i powiem Wam, ze w mojej wiosce nie ma problemu z brzydkimi zaniedbanymi, krzywymi paluchami :classic_cool: bla ble bla 👄