Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajkjjjjjjj

Ile kosztuje wynajem mieszkania w Krakowie ???

Polecane posty

Gość ajkjjjjjjj

mieszkanie lub dom, normalny bez luksusów. Wiem ze są ceny w internecie ale nie pokazują innych kosztów jak woda, gaz , czynsz ile trzeba miec kasy miesięcznie?

Gość tariax
i tak cię nie stać biedaku, zostań na swojej wsi :D

Gość ryrtuy
mysle ze cala pensja czyli jakies 1200 zl min

Gość ajkjjjjjjj
nie jestem ze wsi pajacu :O mieszkam w Łodzi a zawsze chciałam w Krakowie

Gość tariax
haha, burku zostań na wsi, nie potrzebujemy u nas kolejnych cyganów, po co się tu wciskasz? nic tu dla ciebie nie ma :)

Gość ajkjjjjjjj
nie jestem ze wsi!! Poprostu chcę pojechać do krakowa zeby dorobić sobie do studiów, zresztą miałam już u siebie w łodzi praktykę, tzn ssałam członka mojemu panu od muzyki mówil, że bardzo dobrze gram na flecie

Gość psia mać:-)
pokój z kuchnią około 1200/1400 zł-niestety tanio nie jest

Gość kobieta_chyba..
a ile płacisz w Łodzi?? ja za 35m2+10m2 tarasik z opłatami 1500zł..

Gość ajkjjjjjjj
utrzymuje mnie mój sponsor, nie iwem ile placi ale gdzieśtyle samo hcyba

Gość ućććr
łodz to gigantyczna wieś, tak jak warszaffka teraz jest moda na Wroc - Wroclaw - Wrocek - Breslau ,plebs z całego kraju sie tam pcha bo to takie cool :O

Gość ućććr
u mnie w Koziej Wólce są atrakcje !! Urząd gminy, kosciol, pogrzebowy, monopol , żabka i fryzjer u Haliny ! Z koleżankami balujemy co tydzień za przystankiem PKS , wolny czas spędzam w spożywczym oglądając polędwice i baleron

18:31 [zgłoś do usunięcia] ućććr łodz to gigantyczna wieś, tak jak warszaffka Dokładnie. Warszawa stała się gigantyczną wsią odkąd pojawił się element napływowy.

Gość jadadadadjwpjgtp
duzo

Gość carpee_08
Tysiąc, powyżej tysiąca - tak mniej więcej. Ja to już bym się wyprowadziła na swoje najchętniej. Doradzają mi europejskie - ok.280 za 2pokoje - 42 m jak myślicie.?? nowe, strzeżone, do centrum tramwajem lub autobusem.

Gość gość
a może warto zainwestować w nowe mieszkanie - wiem, kredyt na długie lata, ale jak się tak będzie trzymało najmu to tak naprawdę dajecie zarobić komuś innemu. Oczywiście jeśli planujecie spędzenie w Krakowie tylko jakiegoś krótkiego okresu to wynajem, ale jeśli na razie wiążecie przyszłość ze stolicą Małopolski to jednak zastanowiłbym się nad nowym mieszkaniem - zawsze po kilku latach można je sprzedać, a w Krakowie ceny raczej nie spadną. Jeżeli potrzebujecie pomocy zapraszam na www.rynekpierwotnykrakow.pl.

Gość Anaroin
Kiedyś to głównie szukałem ofert bez pośredników, ale mnie jeden właściciel wyrolował swego czasu, więc nauczony doświadczeniem ostatnio szukałem już mieszkania na wynajem przez pośrednika. Trochę popytałem znajomych i parę osób polecało agencję – Grupa Południe ( www.gpoludnie.pl ). Faktycznie obsługa na wysokim poziomie, miło, sympatycznie i duży wybór ofert. Mogę ich doradzić.

Gość gość
CO za pajace się tu wypowiadają...

Gość kabarosiik
Proszę tutaj - http://tabelaofert.pl/mieszkania-na-sprzedaz/Krak%C3%B3w Nie ma co ukrywać, że w tym momencie potencjał jest duży i można kupować na bardzo dobrych warunkach, ale na rynku brakuje konkretnego klienta i to jest dopiero problem.

Gość karin8383
Ceny są zróżnicowane, w zależności od lokalizacji, powierzchni lokalu oraz jego standardu. Nie jest to jednak mały koszt, ale czasami niestety konieczny. Sprawdź tutaj http://www.ap7.pl/ jak kształtują się ceny wynajmu - może akurat na tej stronie znajdziesz mieszkanie dla siebie.

Gość TeresaCiaś
Zgadza się wszystko zależy od lokalizacji, od tego czy nowe czy mieszkanie z rynku wtórnego, ja przyglądam się tej inwestycji http://www.pradnikpark.pl/Strona-glowna bo lokalizacja mi odpowiada, ale jeszcze nie byłam oglądać na żywo.

Gość gość
warto śledzić www.krakowskizarzadca.pl

Gość gość
no to zależy ile pokoi, jaka lokalizacja, da się znaleźć coś tańszego. ja jak szukałam to korzystałam z biura nieruchomości, w NowodworskiEstates właśnie mi agent mega tanie fajne mieszkanie wyszukał, czasem się zdarzają takie okazje

Gość Wiktoria41
W/g mnie warto myśleć nad kredytem i kupieniem mieszkania bo rata za kredyt będzie bardzo podobna do opłaty za wynajem. Ja przeglądam mieszkania w Krakowie mam kilka wybranych np tutaj są zdjęcia http://www.budrem.pl na ulicy Cystersów w Krakowie, świetna dla mnie lokalizacja.

Gość gość
Ile kosztują? Fortunę! O wiele lepiej kupić nowoczesny apartament np. na Woli Justowskiej http://www.morelove4.pl i go wynająć. Czysty zysk!

Gość gość
Bajecznie osiedle znajduje się w Bronowicach Wielkich i jest to 7 Życzeń http://osiedle7zyczen.pl Budynki i mieszkania o podwyższonym standardzie, okolica spokojna i bezpieczna.