Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salo

Drogie Panie - poradźcie !!!

Polecane posty

Gość salo

Witam, mam 28 lat, podczas ostatniego zagranicznego urlopu poznałam 46-letniego Szwajcara, z którym spędziłam 4 cudowne dni (ostatnie dni mojego pobytu), od chwili powrotu do Polski każdego dnia dzwoni do mnie i zaprasza do Szwajcarii. Moja rodzina nie chce o tym słyszeć - tak bardzo się o mnie boją, ja się waham - a Wy co zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość salo
zapraszałam, ale on na to, że ma własną firmę i nie może sobie pozwolić na wyjazd, bo musi pilnować interesu - bynajmniej w najbliższym czasie.

Gość jakies bzdury koles gada
Koles ma swoja firme i nie ma nikogo kto by jej przypilnowal na weekend? zadnej zaufanej osoby? to dobrze o nim nie swiadczy. Z reszta teraz sa telfony i kompy, mozna firme prowadzic skadkolwiek.

Przeciez Ty masz 28 lat,wiec nie rozumiem skad taki brak zaufania ze strony rodzicow. Ja rozumiem ze sie liczysz z ich zdaniem,ale w tej sytuacji chyba przesadzaja.A moze to Twoje przeznaczenie? Jak nie sprawdzisz bedziesz zalowac.

Gość salo
...chyba masz rację, mógłby się jakoś zorganizować

Gość salo
Myslę, że to nie jest kwestia braku zaufania do mnie, tylko obawa przed tym, że może spotkać mnie coś złego w rodzaju handlu żywym towarem :) Ja mam ochotę zaryzykować, ale tak mi wyprali mózg, że sama nie wiem co zrobić :(

Gość jakies bzdury koles gada
powiedz mu to co napisalam, koles bardzo bedzie chcial sie z Toba zobaczyc to przyjedzie. jezeli nie, to nie ma co sobie glowy nim zawracac :) ja bym nie pojechala, do nieznajomego (mam 30lat)