Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina85

WYNIKI BADAŃ- PROSZĘ O INTERPRETACJE

Polecane posty

Gość Nina85

WITAM WSZYSTKICH ! Gdy byłam mała a dokładnie gdy miałam 6 lat zachorowałam na białaczkę dokładnie była to białaczka ostra limfoblastyczna. Zakończyłam leczenie w maju 1999 roku. Co 3 miesiące robię sobie badania krwi, morfologie OB próby wątrobowe oraz rozmaz krwi. Dzisiaj odebrałam wynik, proszę powiedzcie mi czy monocyty p która są troszke ponad normę, podwyższenie pałek oraz ob może wskazywać białaczke. Monocyty: 12 norma 3-8 Pałki:3 norma 1-5 OB:2 norma

Gość Nina85
CD wiadomości Eozynofile 1 norma 2-4 Wyniki które robiłam 3 miesiące temu a dokładnie wartości tych trzech wskazywały: Pałki:1 Monocyty:6 Ob:1 Nie wiem czy to ma jakiś wpływ na wyniki morfologii ale w przeciągu ostatnich 2 miesięcy miałam usuwane 3 pieprzyki w sposób chirurgiczny oraz 4 laserowo. Pracuje w urzędzie skarobowym więc niekiedy też włączona jest klimatyzacja. Proszę odpowiedzcie mi :( Pozdrawiam wszystkich

Gość z tego co wiemmmmmm
to nowotwór jest przy wysokich wskaznikach OB... ponad 100... mysle ze kolo 30 mozna sie martwic... Ty masz OB 2... jak mialam OB2 to mi powiedziano. że nic mi nie jest i mam OB jak niemowle :) glowa do gory :)

Gość Nina85
dziękuje za odpowiedz a co z pałkami oraz monocytami ?

Gość echechech
podwyższenie jest baaardzo nieznaczne, ale skoro miała kiedy białaczkę, to w każdym takim przypadku powinna konsultować się z lekarzem a nie laikami na forum

Gość z tego co wiemmmmmm
no raczej :) ale jak juz pyta i sie stresuje to chyba lepiej kogos uspokoic... ale pojdz na konsultacje :) zdrowka!

Gość Kino 26
Na moje klimatyzator multi split jest efektywniejsza , koszt instalacji takiej klimatyzacji może jest większy lecz można dokładnie dopasować moc urządzenia do powierchni domu, agregat klimatyzacji zawsze umieszczany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który automatycznie kieruje strumień powietrza na człowieka