Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszaleje chyba kiedyśśśś

Fobia dziecka w stosunku do lekarzy - pomózcie! bo Zwariuję!

Polecane posty

Gość jakbyłam dzieckiem tez bylam
ja przeżyłam chociażby śmierć dziecka z sali , trzymałam dziewczynkę za ręke do końca, doszłam do tego po 28 latach zmarnowanych życia, dzieki hipnozie, i to nie tylko to , ale na więcej powrotów do przeszłości nie mam siy, ale gdyby nie szpital moje życie byłoby inne i normalne, miałabym dom, rodzine, wlasne dzieci, nie mma nic , bo przeszlosc sie za mna ciagnie

Gość jakbyłam dzieckiem tez bylam
za moich czasów inne dzieci potrafiły mowic ze mama cie ma w dupie zostawiła wszpitalu i nigdy nie wroci , ja w to wierzyłam wtedy , w końcu one tam były już dłużej niż ja, więc widocznie tak jest , to wszystko ma wpływ na psychikę do konca zycia

Gość jdjdjddrrd
Współczuję Ci kochana! :( Nawet nie wiem,co wiecej napisać.. :( . Ale moja aż takich przeżyc na pewno nie miała,bo ja byłam z nia tam praktycznie non stop.. Ja wiem,że ona jedynie bardzo ciężko przeżyła takie badanie,zapomniałam jak się nazywało ale polegało na wprowadzeniue takiej rureczki cienkiem do cewki moczowej,miala to badanie jakies pół roku temu,żałuję że nie wzięłam wtedy dla niej znieczulenia ale nie wiedziałam,że ona tak je przeżyje.. Darła się jakby ją ze skóry żywcem obdzierali.. a trzymały ją 4 osoby.