Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona z kondona

boze co ja dzisiaj przezylam-szpital

Polecane posty

Gość aldona z kondona

bylam dzisiaj w szpitalu w uk i musialam sciagnac majtki przed lekarzem hassanem ciapatym i do tego przyszli studenci tez ciapaci a ja z cipa lezalam na stole i oni sie gapili - podobno byla kartka ze podczas badania beda obecni studenci ale mnie nikt nie poinformowal i jeszcze jak mnie wazyli na wadze to powiedzieli ze jestem strasznie gruba bo mam bmi 29,9 i mam schudnac :( zrobilo mi sie przykro .

Gość rhrwblnfggarek
WSPOLCZUJE ALE NIE MARTW SIE, NIE ZOBACZYSZ ICH JUZ NIGDY. A Z TYM BMI TO RACJA, NIE MOWIE ZE JESTES BRZYDLA ALBO COS, ALE WEZ SIE ZA SWOJE ZDROWIE, MOZE NAWET JESTES LADNA LASKA, ALE TROCHE ZA DUZO CIALKA. ROB SPORT, JEDZ MNIEJ, NIE PO 19 I BEDZIE LUUUZ, BEDZIE DOBRZE. ZAWEZMIJ SIE I DASZ RADE.

Gość aldona z kondona
no mi tez sie przykro zrobilo ale........... ja od dziecka bylam pulchna probowalam wszystkiego i ............ doszlam do wniosku ze najlepiej sie czuje puszysta bardzo i moj misio tez mnie taka lubi

Gość chełm1
oni lubia biale ulegle kobietki, mogli cie zerznac aldonka

Gość aldona od pytona
boze co ja dzisiaj przezylam tam az teraz mi sie rece jeszcze trzesa i mam kisiel w gaciach

Gość aldona od kondona
spadaj podszywie ale powaznie juz wiecej nie pojde do lekarza dla mnie to nie normalne zeby do badania tarczycy zdejmowac majtki!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aldona od kondona
dobrze ze zadbana bylam na dole